Neler Yeni

bilgisiz cahil bilgisayarcı

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Babana o laptoplarinda Çin'de üretildiğini soyle

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
yeni bir sistem almak istiyorum uzun süre laptop kullandım şimdi ise masa üstü bir pcye geçeceğim malum ailem etraftaki insanlara danışıyor dün babam bir laptopcuya gitmiş masa üstü istememe rağmen laptop öneriyor hala üstüne şuan baktığım 8 9k lık kasalara çin malı onlar hemen bozulurlar gibi uydurma kolpalar atmış ekran kartı hakkında çinden gelen ekran kartları dandik olur gibisinden saçma ve bilgisizce yorum yapmış ne yapmalıyım
babanıza önce açıklayın olayı bilgisayarcının bilgiyi yanıl verdiğini sonra babanızı ikna etmeye çalışın ama o bilgisayarcıdan sistem almayın

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
adamı döv

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yeni bir sistem almak istiyorum uzun süre laptop kullandım şimdi ise masa üstü bir pcye geçeceğim malum ailem etraftaki insanlara danışıyor dün babam bir laptopcuya gitmiş masa üstü istememe rağmen laptop öneriyor hala üstüne şuan baktığım 8 9k lık kasalara çin malı onlar hemen bozulurlar gibi uydurma kolpalar atmış ekran kartı hakkında çinden gelen ekran kartları dandik olur gibisinden saçma ve bilgisizce yorum yapmış ne yapmalıyım
Yazdıklarımızı okut

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
bi bilgisayarcıya girdim bi abi gelmiş pc video izlerken donup duruyo diyo görüntü kalitesinide kaldırmıyo desem kaldırıyo adam diyo format atak bende yanlarındaydım abi internette sıkıntı vardır dedim cidden böyle kişiler bilgisayarcı oluyo çok sinir bozucu

.RBO.

80+ Silver
ona bakkılırsa neredeyse giydiğin don bile çinden geliyor eğer markalar çinde üğretim yapmasa fiyatlar uçar+ çin dışında yabancı ülkelerde o makinaları yönetecek usta yok ve her çin malı öyle değil merdiven altı çin malları öyle ama yinede en iyi teknoloji malları japonyadan geliyor

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Klasik mahalle bilgisayarcısı modeli. HER ŞEYİ EN İYİ KENDİSİ BİLİR

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru