Neler Yeni

bilgisiz cahil bilgisayarcı

nexuss.ae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Sanane
Knk Yeni konu aç öneri iste yine bundan bahset sonra babana bu mesajları göster.

G.P.U

80+ Silver
yeni bir sistem almak istiyorum uzun süre laptop kullandım şimdi ise masa üstü bir pcye geçeceğim malum ailem etraftaki insanlara danışıyor dün babam bir laptopcuya gitmiş masa üstü istememe rağmen laptop öneriyor hala üstüne şuan baktığım 8 9k lık kasalara çin malı onlar hemen bozulurlar gibi uydurma kolpalar atmış ekran kartı hakkında çinden gelen ekran kartları dandik olur gibisinden saçma ve bilgisizce yorum yapmış ne yapmalıyım
Bende inandıramıyorum anakartı 100₺ tamir ettirebilirim diyorum gitmuşler 400₺ tl ye pentim 4 pc almışlar anakart 2gb ram bile desteklemiyor neyse küçük kardeşime yetiyor Allahtan

Bi pc ye vermişler adam demiş 2000₺ hep diyorlar hani bu 2000₺ iken nasıl 100₺ olabilir diyorlar

Cahillik başa bela bileni dinlememek daha da bela i$

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
eğer tanıdığınız bu işlerden bilen bir pcci varsa önerirseniz sevinirim istanbulda olmalı
Maalesef İstanbul ile ilgili bir bağım yok. Size tavsiyem babanıza bilgisayarcı mağdurlarını göstermeniz.

Hatta oraya gidin , hangi modelini kaç TL'ye satıldığını öğrenin satın almadan eve gidin , internetten fiyatına bakın , eğer o model yoksa aynı özellikte ki laptop kaç TL ona falan bakın.

Ekran kartımı sattığım adam bilgisayarcıydı. Parası olan adam Intel almalı diyordu AMD nin de iyi ürünleri var dedim. Çekirdek sayısı ve GHz fazla dedi :D
Nanometre , önbellekten bahsedince herşeyi siz biliyorsunuz demeye başladı :)

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Maalesef İstanbul ile ilgili bir bağım yok. Size tavsiyem babanıza bilgisayarcı mağdurlarını göstermeniz.

Hatta oraya gidin , hangi modelini kaç TL'ye satıldığını öğrenin satın almadan eve gidin , internetten fiyatına bakın , eğer o model yoksa aynı özellikte ki laptop kaç TL ona falan bakın.

Ekran kartımı sattığım adam bilgisayarcıydı. Parası olan adam Intel almalı diyordu AMD nin de iyi ürünleri var dedim. Çekirdek sayısı ve GHz fazla dedi :D
Naptın adama

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan

TAM DAYAKLIK ADAM

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Adamın kendi önereceği sistemlerde alman malı var sanki
i

eyvallah kardeşim

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
bak kardeşim,bende mahalle bilgisayarcısından aldım.başıma gelmeyen kalmadı,ikinci el parça takması,garantisini kabul etmemesi gibi gibi şeyler.eski konularıma bakıp görebilirsin.güzelce araştır,olabildigince fazla kişiye danış.

Son düzenleme:

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Sanki kendisi laptopları marsdan hakiki laptop getirttirdi bu ne ya ben senin yerinde olsam çoktan adamı parçalardım, zaten ben bile bilgisayar alamıyorum cahil bilgisayarcılar yüzünden, babamda hep büyüklerin dediklerine inanıyor. Diyorum baba öyle değil o hemen bilgisizce başlıyor "O SeNDeN TEcRübEli ADaM YillARDır SaTIyor SeN DAhA DünKi BılMemNESin Ne BIleCEn" adam sanki marstan elon musk ile anlaşıp getirmiş.

Top Bottom