babam da aynısını yapıyor diyor ki herkes laptop kullanıyor bide o bilgisayarcılar problem yaratıyor böyle diyerek yok bozulurmuşmuşyeni bir sistem almak istiyorum uzun süre laptop kullandım şimdi ise masa üstü bir pcye geçeceğim malum ailem etraftaki insanlara danışıyor dün babam bir laptopcuya gitmiş masa üstü istememe rağmen laptop öneriyor hala üstüne şuan baktığım 8 9k lık kasalara çin malı onlar hemen bozulurlar gibi uydurma kolpalar atmış ekran kartı hakkında çinden gelen ekran kartları dandik olur gibisinden saçma ve bilgisizce yorum yapmış ne yapmalıyım
Aynen öle dderse dövmeye gerek kalmaz (şaka şaka sen adam nerde söle biz yakınsa bi dövek de rahatlayak)eğer baban dinci biri ise laptoplar israil malıde çina israille savaştade
inanmıyorlar pahalı olduğu için anlamamazlıktan geliyorlarbabanıza önce açıklayın olayı bilgisayarcının bilgiyi yanıl verdiğini sonra babanızı ikna etmeye çalışın ama o bilgisayarcıdan sistem almayın
fuzuli konuşmagit adamı tehdit et aga bu kavgalık olay kendine para çıkarmaya çılışıyor babanı al yanına git size açıklasın tüm olayı biri bunu bana yapsın olay çıkar
güçlü ise mahalleden 4-5 kişi yanına al git bilgisayar cıya de sen ya babamla konuşursun yada sıkıntı çıkar belki o zaman düzelir15 bro
Eee ben sanırım şuan köyde ve dağdayımfuzuli konuşma
dağ başındamı yaşıyoruz
beyefendi lafın gelişi dedimEee ben sanırım şuan köyde ve dağdayım
Kalite perf farkı vsBabanla İtopyanın mağazasına gidip mahalle pccisinin önerdiklerini ve onların ne önerdiklerini sorabilirsin olurmu öyle?
Tüh yabeyefendi lafın gelişi dedim
tehtid, şantaj ile bir yere varılmaz
onlarında mahalle bilgisayarcılarından farkı yokBabanla İtopyanın mağazasına gidip mahalle pccisinin önerdiklerini ve onların ne önerdiklerini sorabilirsin olurmu öyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu konuda varılırbeyefendi lafın gelişi dedim
tehtid, şantaj ile bir yere varılmaz
En azından gt730 önermezleronlarında mahalle bilgisayarcılarından farkı yok
kurumsal firma adı altında milleti düdüklüyorlar