Neler Yeni

bilgisiz cahil bilgisayarcı

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
yeni bir sistem almak istiyorum uzun süre laptop kullandım şimdi ise masa üstü bir pcye geçeceğim malum ailem etraftaki insanlara danışıyor dün babam bir laptopcuya gitmiş masa üstü istememe rağmen laptop öneriyor hala üstüne şuan baktığım 8 9k lık kasalara çin malı onlar hemen bozulurlar gibi uydurma kolpalar atmış ekran kartı hakkında çinden gelen ekran kartları dandik olur gibisinden saçma ve bilgisizce yorum yapmış ne yapmalıyım
babam da aynısını yapıyor diyor ki herkes laptop kullanıyor bide o bilgisayarcılar problem yaratıyor böyle diyerek yok bozulurmuşmuş

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
git adamı tehdit et aga bu kavgalık olay kendine para çıkarmaya çılışıyor babanı al yanına git size açıklasın tüm olayı biri bunu bana yapsın olay çıkar
fuzuli konuşma
dağ başındamı yaşıyoruz

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,059
İsim
göksel yurtcan

Jack_Daw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Çocuk Adam
Babanla İtopyanın mağazasına gidip mahalle pccisinin önerdiklerini ve onların ne önerdiklerini sorabilirsin olurmu öyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babanla İtopyanın mağazasına gidip mahalle pccisinin önerdiklerini ve onların ne önerdiklerini sorabilirsin olurmu öyle?
Kalite perf farkı vs

• Beğen
Reaksiyonlar: Tabz

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlarında mahalle bilgisayarcılarından farkı yok
kurumsal firma adı altında milleti düdüklüyorlar

Top Bottom