Tunahan Karaca
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 160
Arctis 9 almayı düşünüyorum ama mikrofonu biraz kötü bilgisayar için en fazla 160 TL olan güzel bir mikrofon gerekiyor
Birazcık bütçeyi aşarsanız bu var;Arctis 9 almayı düşünüyorum ama mikrofonu biraz kötü bilgisayar için en fazla 160 TL olan güzel bir mikrofon gerekiyor
Doğukan yutubır abi bu izlediğim videoda mikrofona konuşan insanın sesinin bir sağa bir sola gitmesini sevmiyorum ben , 7.1 mikrofon neden gerekli?Birazcık bütçeyi aşarsanız bu var;
![]()
Lastvoice BM800 Kondanser Mikrofon + Stand + Filtre + 7.1 Kart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Lastvoice BM800 Kondanser Mikrofon + Stand + Filtre + 7.1 Kart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bilgisayar için temiz ses verir mi ?Birazcık bütçeyi aşarsanız bu var;
![]()
Lastvoice BM800 Kondanser Mikrofon + Stand + Filtre + 7.1 Kart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Lastvoice BM800 Kondanser Mikrofon + Stand + Filtre + 7.1 Kart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Verir evet. Çıplak hali ile biraz cızırtılı gelebilir fakat Audacity tarzı yazılımlar ile ses kaydını temizleyebilirsiniz.Bilgisayar için temiz ses verir mi ?