Neler Yeni

Bilgisyara gelen güncelleme yuzunden bozuldu

NightWish2434

80+ Silver
Merhabalar,
abimle benim ortak kullandığımız bir bilgisayarımız var. Geçenlerde okul sonrası youtube izlemek için açtım asus ekranı geldi sonra güncelleme gibi bi ekran geldi hayatımda ilk defa gördüğüm bi ekrandı
1-
2-
3-
Diye secenekler vardi seceneklere baktım biseyler yazıyordu birinde de daha sonra hatırlat gibi birsey vardı ona bastım sonra yine bi ekran daha geldi atla dedim sonra bilgisayar açıldı kullandım sonra bi ara kullanmadım abim bu bilgisayar neden her açılırken diski kontrol ediyor dedi gösterdi dediği gibi her açılırken asus yazısının altında disk c % disk d % diye yaklasik 10 saniye kontrol edip açılıyordu. Bu olaylar yasandiktan 2 hafta sonra yani bugün bilgisayar hicbirseye girmemiş şimdi eve geldim yeni haberim oldu abim formatlamayı düşünüyor. Bu ekran nedir bilen var mı yada bunun çözümü var mıdır?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
EmreE
Merhabalar,
abimle benim ortak kullandığımız bir bilgisayarımız var. Geçenlerde okul sonrası youtube izlemek için açtım asus ekranı geldi sonra güncelleme gibi bi ekran geldi hayatımda ilk defa gördüğüm bi ekrandı
1-
2-
3-
Diye secenekler vardi seceneklere baktım biseyler yazıyordu birinde de daha sonra hatırlat gibi birsey vardı ona bastım sonra yine bi ekran daha geldi atla dedim sonra bilgisayar açıldı kullandım sonra bi ara kullanmadım abim bu bilgisayar neden her açılırken diski kontrol ediyor dedi gösterdi dediği gibi her açılırken asus yazısının altında disk c % disk d % diye yaklasik 10 saniye kontrol edip açılıyordu. Bu olaylar yasandiktan 2 hafta sonra yani bugün bilgisayar hicbirseye girmemiş şimdi eve geldim yeni haberim oldu abim formatlamayı düşünüyor. Bu ekran nedir bilen var mı yada bunun çözümü var mıdır?
format atmayı deneyin tekrar olursa yaz geri

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Merhabalar,
1-
2-
3-
Harddisk mi ssd mi var bilgisayarda

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harddisk mi ssd mi var bilgisayarda
2 ayrı ssd var biri Kingston 1tb biri wd 500
Mesaj otomatik birleştirildi:

format atmayı deneyin tekrar olursa yaz geri
Malwerbytestan olmuş dedi bakalım cozulmezse yazarım ben yine

Ayda yılda bi youtube izlemek için açtım elimde patladi bilgisayar

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
2 ayrı ssd var biri Kingston 1tb biri wd 500

Malwerbytestan olmuş dedi bakalım cozulmezse yazarım ben yine

Ayda yılda bi youtube izlemek için açtım elimde patladi bilgisayar
Format sonrası ssd sağlık kontrolü yapsın. Crystal disk info veya hddsentinel ile

Top Bottom