Neler Yeni

Bilim Kurulu’ndan İnanılmaz Yüz Yüze Eğitim Kararı!

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dostum diyecek daha da bir şeyim yok. Fox TV ve Show TV dün akşam haberlerde bunu söylemişti diye hatırlıyorum başka bir kanalda olabilir.
Videosunu bulabilir misin?
Taraflı bir haber sayfası olabilir ama bilginin doğruluğunu değiştirmez.
Taraflı değil. İçeriğini değiştiriyorlar.
Gerçek haber kaynaklarından takip etmenizi öneriyorum. Tarafsız haber kaynağı istiyorsanız AA haber ajansını öneriyorum.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Videosunu bulabilir misin?

Taraflı değil. İçeriğini değiştiriyorlar.
Gerçek haber kaynaklarından takip etmenizi öneriyorum. Tarafsız haber kaynağı istiyorsanız AA haber ajansını öneriyorum.
Hangisinin iyi olduğunu biliyorum ama bu sayfa tamamı ile ham gönlünüz rahat olsun. Videosunu da bulmaya çalışırım. Olmadı bir kaç güne doğrulanır diye düşünüyorum. İnşallah haber yalandır.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hangisinin iyi olduğunu biliyorum ama bu sayfa tamamı ile ham gönlünüz rahat olsun. Videosunu da bulmaya çalışırım. Olmadı bir kaç güne doğrulanır diye düşünüyorum. İnşallah haber yalandır.
Adı solcugazete olan bir kaynağın tarafsız olduğunu hiç düşünmüyorum.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Bilim Kurulu’ndan inanılmaz yüz yüze eğitim kararı: Öğrenci ve öğretmen pozitif çıksa da eğitime devam edilecek.
Yine söylüyorum ortalığı karıştıracak bir şey paylaşmıyorum artık karar verdim gündemden haberler paylaşacağım forumda çünkü bazı insanlar hala uyuyor.
Evet bu konu hakkında görüşleriniz nedir?
Kaynak: https://tele1.com.tr/bilim-kurulundan-tartismali-yuz-yuze-egitim-karari-236036/
Dün haberlerde falan da çıktı izleyenler bilir :)
2. Kaynak: https://www.gercekgundem.com/egitim/218044/cok-tartisilacak-karar-ogrenci-ve-ogretmen-pozitif-ciksa-da-egitime-devam-edilecek#:~:text=Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu,sınıftaki öğrenciler temaslı kabul edilecek
vatandaşı olmasak yaşanabilecek bir ülke

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
vatandaşı olmasak yaşanabilecek bir ülke
Sözün bittiği yer...
Aynen öyle aga, vatandaşı olmasak aslında müthiş ülke. :D
Gel buraya bozdur euro ve dolarını yaşa hayatını 1 2 ay sonra git ülkene. :D

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Tele 1 muhalefetin kanalı neyin tarafsızlığı acaba
BRUH. Okuduğunu anlamıyorsan güzelce anlatıyorum bak. Sayfa ve haber kaynağı TARAFLI YANİ SOLCU lakin BİLGİ YANİ HABER TARAFSIZ HAM YANİ OLDUĞU gibi. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sözün bittiği yer...
Aynen öyle aga, vatandaşı olmasak aslında müthiş ülke. :D
Gel buraya bozdur euro ve dolarını yaşa hayatını 1 2 ay sonra git ülkene. :D
@Rambo_87 deşifre oldun çık!

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Bilim Kurulu’ndan inanılmaz yüz yüze eğitim kararı: Öğrenci ve öğretmen pozitif çıksa da eğitime devam edilecek.
Yine söylüyorum ortalığı karıştıracak bir şey paylaşmıyorum artık karar verdim gündemden haberler paylaşacağım forumda çünkü bazı insanlar hala uyuyor.
Evet bu konu hakkında görüşleriniz nedir?
Kaynak: https://tele1.com.tr/bilim-kurulundan-tartismali-yuz-yuze-egitim-karari-236036/
Dün haberlerde falan da çıktı izleyenler bilir :)
2. Kaynak: https://www.gercekgundem.com/egitim/218044/cok-tartisilacak-karar-ogrenci-ve-ogretmen-pozitif-ciksa-da-egitime-devam-edilecek#:~:text=Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu,sınıftaki öğrenciler temaslı kabul edilecek
Bence hastalık biteseye kadar eğitimi dondurmaları gerekirdi.Sokağa çıkma yasağı gelmeliydi.
Pozitif çıksa bile eğitime devam edilecek ne?Okulda yaşlı,sigara içen öğretmenlerde var.Onlara bir şey olursa ne olacak?
Demek ki daha fazla ölüm istiyorlar.Kendileri kaşınıyorlar.Açsınlarda görsünler bakalım ölüm sayısı nasıl tavan yapıyor.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Bence hastalık biteseye kadar eğitimi dondurmaları gerekirdi.Sokağa çıkma yasağı gelmeliydi.
Pozitif çıksa bile eğitime devam edilecek ne?Okulda yaşlı,sigara içen öğretmenlerde var.Onlara bir şey olursa ne olacak?
Demek ki daha fazla ölüm istiyorlar.Kendileri kaşınıyorlar.Açsınlarda görsünler bakalım ölüm sayısı nasıl tavan yapıyor.
Para mı var :D İçinden geçtiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,089
Üyeler
168,572
Son üye
hayalikarakter
Top Bottom