kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Bizim bakanlıkların mantığı:
-Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın.-
ASDHASGBABDJKSABDNDKSAJDNB SKAJDBNS ADABABizim bakanlıkların mantığı:
Kime?Arkadaşa burundan bir delik açalım belli oksijen gitmiyo...
Aklında nereden geliyor bunlarBizim bakanlıkların mantığı:
Artık bu kararı kim öne sürdüyse.Kime?
bende kursa gidiyorum 95 kişiyiz 20 kişi aldılar (biri okula hasta olduğu halde geldiği için) dün hala devam ediyorBilim Kurulu’ndan inanılmaz yüz yüze eğitim kararı: Öğrenci ve öğretmen pozitif çıksa da eğitime devam edilecek.
Yine söylüyorum ortalığı karıştıracak bir şey paylaşmıyorum artık karar verdim gündemden haberler paylaşacağım forumda çünkü bazı insanlar hala uyuyor.
Evet bu konu hakkında görüşleriniz nedir?
Ya kanka kaynak versene bi?Bilim Kurulu’ndan inanılmaz yüz yüze eğitim kararı: Öğrenci ve öğretmen pozitif çıksa da eğitime devam edilecek.
Yine söylüyorum ortalığı karıştıracak bir şey paylaşmıyorum artık karar verdim gündemden haberler paylaşacağım forumda çünkü bazı insanlar hala uyuyor.
İlham geliyor arasıra.Aklında nereden geliyor bunlar?
bazıları şey diye düşünüyor awmler vs açık neden açmıyorlar gibisinden zaten ülke olarak çok gerideyizBilim Kurulu’ndan inanılmaz yüz yüze eğitim kararı: Öğrenci ve öğretmen pozitif çıksa da eğitime devam edilecek.