Neler Yeni

Bilim Kurulu’ndan İnanılmaz Yüz Yüze Eğitim Kararı!

StrangeRick

80+ Bronze
Merak etmeyin herkes en az bir kere eninde sonunda korona olacak bu bir gerçek her şekilde olunacak ( genelleme yapıyorum )

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
olum kumar oynamak bu bildiğin ya git corona kap ya evde geri kal bildiğin ziya selçuk almış bizi dersin karşısına silah ile rulet oynatıyo

Impe

80+ Silver
Bilim Kurulu’ndan inanılmaz yüz yüze eğitim kararı: Öğrenci ve öğretmen pozitif çıksa da eğitime devam edilecek.
Yine söylüyorum ortalığı karıştıracak bir şey paylaşmıyorum artık karar verdim gündemden haberler paylaşacağım forumda çünkü bazı insanlar hala uyuyor.
Evet bu konu hakkında görüşleriniz nedir?
bende kursa gidiyorum 95 kişiyiz 20 kişi aldılar (biri okula hasta olduğu halde geldiği için) dün hala devam ediyor

Obito Uchiha

80+ Silver
Pozitif olsakda devammı edicek? Hayatımda daha saçma bir karar görmedim.

T.P.G.

80+ Titanium
Bilim Kurulu’ndan inanılmaz yüz yüze eğitim kararı: Öğrenci ve öğretmen pozitif çıksa da eğitime devam edilecek.
Yine söylüyorum ortalığı karıştıracak bir şey paylaşmıyorum artık karar verdim gündemden haberler paylaşacağım forumda çünkü bazı insanlar hala uyuyor.
Ya kanka kaynak versene bi?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
bazıları şey diye düşünüyor awmler vs açık neden açmıyorlar gibisinden zaten ülke olarak çok gerideyiz
ama benim düşüncem böyle bir ay sokağa çıkma yasağı sonra okullar seyrilitlmiş olarak açılması yanlış isem düzeltin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,090
Üyeler
168,572
Son üye
hayalikarakter
Top Bottom