Donanım kimliğini aratarak bulabilirsin.Az önce format attım güncellemeler driverlar her şey güncel ama bir driver bilinmiyor bunu nasıl düzeltirim
Buna gerek yok.Unknown device programı işine yarayabilir. Ben öyle çözmüştüm.
laptobum sony vaio sitesinde gözüküyor ama bu laptoplar çok eski olduğu için siteden indire bastığımda sayfa gözükmüyor indirmiyorDonanım kimliğini aratarak bulabilirsin.
Sizin dediğiniz şekilde denediğimde olmamıştı. Böyle çözmüştüm. Bunda yanlış bir şey olduğunu sanmıyorum hocam.Buna gerek yok.
Onu demiyorum. O aygıtın driverı için donanım kimliğini aratın. İnternette mevcut ayrıntılı olarak.laptobum sony vaio sitesinde gözüküyor ama bu laptoplar çok eski olduğu için siteden indire bastığımda sayfa gözükmüyor indirmiyor
3.parti yazılımlara gerek yok. Ayrıca nasıl yapamadınız anlamadım.Sizin dediğiniz şekilde denediğimde olmamıştı. Böyle çözmüştüm. Bunda yanlış bir şey olduğunu sanmıyorum hocam.
donanım kimliğini aratınca sony nin sitesi çıkıyor işte ama eski olduğu için indirilmiyor hatalıOnu demiyorum. O aygıtın driverı için donanım kimliğini aratın. İnternette mevcut ayrıntılı olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3.parti yazılımlara gerek yok. Ayrıca nasıl yapamadınız anlamadım.
Başka bir yerden bulun.donanım kimliğini aratınca sony nin sitesi çıkıyor işte ama eski olduğu için indirilmiyor hatalı