Neler Yeni

bilinmiuot

Rulep

80+ Gold
Direkt aldığınız yeri arasanız.lahmacun söylemiştim yanık getirdiler aradık ücretsiz bir daha getirdiler

Zqof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Bedirhan OZAN
Bi kere menü sipariş etmiştim. Sipariş geldiğinde kola eksikti, yemek sepeti desteği ile iletişime geçip durumu anlatmıştım ve para iadesi yapmışlardı. Bi sorun yaşamamıştım.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Volkan
Onu bunu bosverin 20 defa kartımdan 300 TL çekti bizle alakası yok diyolar yarım saatte 6000lik oldum kartınız kayitliysa cikarin
Sanal kart kullanmak en mantıklısı, internet alışverişlerimin hepsini sanal kartla yapıyorum daha sorun çıkmadı yıllardır.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
bilinmiuot

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar Organics Viva Mate by Red Bull 250 ml sipariş verdim, bana şekersiz redbull getirdiler, yanlış ürün geldi değişim istiyorum dedim saat 12.05 civarı ve neredeyse 5 saat olmak üzere, müşteri temsilcileri robot gibiler, hep aynı şeyi yazıyorlar, güncel tel no soruyorlar veriyorum, yada aciliyiteni ilettik diyorlar, nerden aklıma geldi de getir yerine buradan sipariş verdim bilmiyorum, getirde boyle bir olay olunca max beklediğim süre 30 dakikaydı, Siz siz olun yemeksepetinden uzak durun

"Aslında kimse esas demek istediğini anlamamış. Normal şartlarda zaten sıkıntısız sipariş veriyorsun. Ama yanlış geldiği zaman bunun telafisi konusunda bir mağduriyet oluşmuş. Her siparişinizde sıkıntı yaşayacaksınız dememiş. Ben sıkıntı yaşadım ve bunu çözme konusunda ayrı bir mağduriyet yaşattılar diyor" the_coderden alıntıdır
Bu durumda Yemeksepeti ile uğraşmayın direkt sipariş verdiğin firmayı (KFC) ara. Genelde telafisini yapıyorlar.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Bu durumda Yemeksepeti ile uğraşmayın direkt sipariş verdiğin firmayı (KFC) ara. Genelde telafisini yapıyorlar.
sipariş verdiğim kfc şubesi aradı kanka, dediler bizde sadece şekersiz vb vardı, ben dedim o zaman nakit 15 tl getirin bu redbulu alın evimden, ona olmaz dediler, ben de kaderimi kabullenip şekersiz redbullu içtim

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Arkadaşlar bana empati diye kelime kurmayın. Siz müşteri hiztmetlerini arayıp telefon yüzüne kapandığında benden daha fazla konu açarsınız burada. o yüzden bence siz benim yerime empati yapmalısınız. Burada genel cümleler kurup fima savunmaya gerek yok. firmaya ben tw dahil her yerden yazdım adam akıllı şikayet kaydı bile oluşturulmadı bile. Sen gündüz sipariş veriyorsun 40-50 TL o yüzden bana kelime oyunu yapmayın. Sizin başınıza gelse benden daha fazla burada ağlarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,548
Üyeler
166,950
Son üye
ulkucuyuz
Top Bottom