BIM 8 TEMMUZ ProteinOcean ürünleri

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,713
BİM’de 8 Temmuz’da aktüel olarak proteinocean ürünleri geliyor.
Whey protein ürünü normal fiyatına göre aşırı uygun.

IMG_0684.webp

(Bi türlü düzgün hd bulamadım artık idare edin)

1751385626900.webp

BİM’de 8 Temmuz’da aktüel olarak proteinocean ürünleri geliyor.
Whey protein ürünü normal fiyatına göre aşırı uygun.

Alıntıyı görüntüle
(Bi türlü düzgün hd bulamadım artık idare edin)
Aroma takıntınız yoksa ProteinOcean üzerinden Lansman protein tozunu alırsanız daha uyguna geliyor. Diğer markalarla protein oranı fiyat karşılaştırması yapılsa fiyatı biraz pahalı kalıyor. Site üzerinden Protein barlar 46 TL fiyata geliyor. Arada yaklaşık 4 TL fark var. Tek aroma getirmeseler stok yapılabilir. Fıstık ezmesi uygun fiyatlı.

Aroma takıntınız yoksa ProteinOcean üzerinden Lansman protein tozunu alırsanız daha uyguna geliyor. Diğer markalarla protein oranı fiyat karşılaştırması yapılsa fiyatı biraz pahalı kalıyor. Site üzerinden Protein barlar 46 TL fiyata geliyor. Arada yaklaşık 4 TL fark var. Tek aroma getirmeseler stok yapılabilir. Fıstık ezmesi uygun fiyatlı.
Lansmandaki daha uyguna denk gelmiyor.
400 gramı 436 lira lansman ürünün.
Yani gramı = 439/400 ₺
Konudaki ürünün gramı ise = 400/400 ₺

Lansmandaki daha uyguna denk gelmiyor.
400 gramı 436 lira lansman ürünün.
Yani gramı = 436/400 ₺
Konudaki ürünün gramı ise = 400/400 ₺
Lansman fiyatından ekstra herkese %10, daha önce bir ürün alıp yorum yaptıysanız %15 kod indirimi uyguluyor. Bunu göz önünde bulundurarak tekrar hesaplayınız. Ayrıca proteinocean sitesi masterpass üye işyeri. Eğer banka kampayanız varsa çok daha uyguna alabilirsiniz.

Buradaki tekli barlarda sitede tekli yok 8in katları alabiliyorsun. Protein tozu da hem daha uyguna hem de daha iyi aromalısı var.

Kreatin alınır mangolu muazzam ev ocn dolu valla aramolar güzel
Aromayı ne yapacaksın önemli olan etkileri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer ürünlerini bilmiyorum da whey konusunda bilgim var bunların whey cidden leş. Kullanmadım ama değerlere bakılınca durum bu.
Hepsini denedim kullandım hele whey ler rezalet içeriğe ve etkiye sahip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,194,500
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri