Geçen sene çok beğenmiştim, bime 250 tl ye gelmişti sanırım, ancak alamamıştım, bu sefer heves ettim, epey araştırdım bimde satılan bu masanın kutusundan, üreticisine kadar bulup satılan yerlere baktım ama epey pahalı geldi, kendi üreticisinde bile sözde indirimli 699 tl ye satılıyormuş, en sonunda n11 de 480 TL ye buldum ve sipariş verdim. Sorum şu, masayı kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa + ve - yönleriyle olmak üzere ona göre şayet bu masa kötüyse siparişi iptal edeceğim.
Geçen sene çok beğenmiştim, bime 250 TL ye gelmişti sanırım, ancak alamamıştım, bu sefer heves ettim, epey araştırdım bimde satılan bu masanın kutusundan, üreticisine kadar bulup satılan yerlere baktım ama epey pahalı geldi, kendi üreticisinde bile sözde indirimli 699 TL ye satılıyormuş, en sonunda n11 de 480 TL ye buldum ve sipariş verdim. Sorum şu, masayı kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa + ve - yönleriyle olmak üzere ona göre şayet bu masa kötüyse siparişi iptal edeceğim.
şu an kullandığım masaya çift monitör klavye mouse kulaklık standı derken sığmıyor, bu masanın altına kızaklı bir masa daha ilave edip modifiye edeceğim, kozmetiğinden ziyade fonksiyonel olarak çok hoşuma gidiyor. sandalye boyu ile ayarı bulacağımı düşünüyorum.
haklısın 2020 bim kataloğunda 250 tl satıldı lakin günümüz şartlarında bu ürün için bulabildiğim en ucuz fiyat buydu, 2. ellerini 0 dan pahalı satıyorlar bulabilseydim 250-300 e 2. elini almaya razıyım.
600 tl değil 480 tl ye sipariş verdim lakin iade hakkım mevcut duruma göre iade edebilirim. Bunun için burayada danışmak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@I Am Legend sizden bir şey rica etsem müsait olduğunuzda kasa boşluğunun en & boy ölçüsünü paylaşırsanız çok mutlu olurum, şuan kullandığım masada, kasadaki ön port usb 3,5mm jack girişlerinin hiçbirini kullanamıyorum o yüzden o ölçü çok önemli benim için
şu an kullandığım masaya çift monitör klavye mouse kulaklık standı derken sığmıyor, bu masanın altına kızaklı bir masa daha ilave edip modifiye edeceğim, kozmetiğinden ziyade fonksiyonel olarak çok hoşuma gidiyor. sandalye boyu ile ayarı bulacağımı düşünüyorum.
haklısın 2020 bim kataloğunda 250 TL satıldı lakin günümüz şartlarında bu ürün için bulabildiğim en ucuz fiyat buydu, 2. ellerini 0 dan pahalı satıyorlar bulabilseydim 250-300 e 2. elini almaya razıyım.
600 TL değil 480 TL ye sipariş verdim lakin iade hakkım mevcut duruma göre iade edebilirim. Bunun için burayada danışmak istedim.
@I Am Legend sizden bir şey rica etsem müsait olduğunuzda kasa boşluğunun en & boy ölçüsünü paylaşırsanız çok mutlu olurum, şuan kullandığım masada, kasadaki ön port usb 3,5mm jack girişlerinin hiçbirini kullanamıyorum o yüzden o ölçü çok önemli benim için
Geçen sene çok beğenmiştim, bime 250 TL ye gelmişti sanırım, ancak alamamıştım, bu sefer heves ettim, epey araştırdım bimde satılan bu masanın kutusundan, üreticisine kadar bulup satılan yerlere baktım ama epey pahalı geldi, kendi üreticisinde bile sözde indirimli 699 TL ye satılıyormuş, en sonunda n11 de 480 TL ye buldum ve sipariş verdim. Sorum şu, masayı kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa + ve - yönleriyle olmak üzere ona göre şayet bu masa kötüyse siparişi iptal edeceğim.