Evet kasiyerden kesiliyor
Peki ekmek açığı ? Oda kesilir mievet kasiyerden kesiliyor
Yok öyle bir şey, kesinti filan olmaz. Ama hesap sorarlar. Ki kasada bir kişi durmuyor ki herkes geçiyor kasaya bir kişiden kesme diye bir şey olmaz.arkadaşlar ay sonu bimde envanter yapılıyor ya hani poşet açığı kasiyerden mi alınır bilen varmı acaba
Yanlış bilgiye sahipsiniz kasanın sadece bir kullanıcısı var herkesin adına kasa açılıyor yani demem o ki az önce belirttiğim bütün açıkları kesiyorlarYok öyle bir şey, kesinti filan olmaz. Ama hesap sorarlar. Ki kasada bir kişi durmuyor ki herkes geçiyor kasaya bir kişiden kesme diye bir şey olmaz.
Kasa açığı başka bir şey, ürün eksiği başka bir şey. Kasa açığı kesilir bu normal, ama ürün kesilmez, markette çalıştım. Şimdi değişti ise bilmiyorum.Poşet açığı ekmek açığı sigara açığı eğer ki belirli bir ücret üzeri indirimli ürün varsa onun açığı kasa açığı bunların hepsi kesilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış bilgiye sahipsiniz kasanın sadece bir kullanıcısı var herkesin adına kasa açılıyor yani demem o ki az önce belirttiğim bütün açıkları kesiyorlar
Şok da 2 ay müdürlük yaptım bim şok a101 bu tür zincir marketlerinin bu tür açıklar da kime aitse saydıklarım ondan kesiliyor sadece sigara açıkları kaç kişi çalışıyorsa bölünüp kesiliyorKasa açığı başka bir şey, ürün eksiği başka bir şey. Kasa açığı kesilir bu normal, ama ürün kesilmez, markette çalıştım. Şimdi değişti ise bilmiyorum.
Şimdi ekmek açığı ve poşet açığını kasiyerden alıyorlar ozaman değil miŞok da 2 ay müdürlük yaptım bim şok a101 bu tür zincir marketlerinin bu tür açıklar da kime aitse saydıklarım ondan kesiliyor sadece sigara açıkları kaç kişi çalışıyorsa bölünüp kesiliyor