Neler Yeni

Bim ile ilgili bir şey sorucam

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
arkadaşlar ay sonu bimde envanter yapılıyor ya hani poşet açığı kasiyerden mi alınır bilen varmı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Evet kasiyerden kesiliyor

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
arkadaşlar ay sonu bimde envanter yapılıyor ya hani poşet açığı kasiyerden mi alınır bilen varmı acaba
Yok öyle bir şey, kesinti filan olmaz. Ama hesap sorarlar. Ki kasada bir kişi durmuyor ki herkes geçiyor kasaya bir kişiden kesme diye bir şey olmaz.

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Poşet açığı ekmek açığı sigara açığı eğer ki belirli bir ücret üzeri indirimli ürün varsa onun açığı kasa açığı bunların hepsi kesilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok öyle bir şey, kesinti filan olmaz. Ama hesap sorarlar. Ki kasada bir kişi durmuyor ki herkes geçiyor kasaya bir kişiden kesme diye bir şey olmaz.
Yanlış bilgiye sahipsiniz kasanın sadece bir kullanıcısı var herkesin adına kasa açılıyor yani demem o ki az önce belirttiğim bütün açıkları kesiyorlar

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Poşet açığı ekmek açığı sigara açığı eğer ki belirli bir ücret üzeri indirimli ürün varsa onun açığı kasa açığı bunların hepsi kesilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilgiye sahipsiniz kasanın sadece bir kullanıcısı var herkesin adına kasa açılıyor yani demem o ki az önce belirttiğim bütün açıkları kesiyorlar
Kasa açığı başka bir şey, ürün eksiği başka bir şey. Kasa açığı kesilir bu normal, ama ürün kesilmez, markette çalıştım. Şimdi değişti ise bilmiyorum.

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Kasa açığı başka bir şey, ürün eksiği başka bir şey. Kasa açığı kesilir bu normal, ama ürün kesilmez, markette çalıştım. Şimdi değişti ise bilmiyorum.
Şok da 2 ay müdürlük yaptım bim şok a101 bu tür zincir marketlerinin bu tür açıklar da kime aitse saydıklarım ondan kesiliyor sadece sigara açıkları kaç kişi çalışıyorsa bölünüp kesiliyor

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şok da 2 ay müdürlük yaptım bim şok a101 bu tür zincir marketlerinin bu tür açıklar da kime aitse saydıklarım ondan kesiliyor sadece sigara açıkları kaç kişi çalışıyorsa bölünüp kesiliyor
Şimdi ekmek açığı ve poşet açığını kasiyerden alıyorlar ozaman değil mi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aktif olarak BİM'de çalışan bir arkadaşıma sordum bu soruyu.

Poşet açığı çıkmasın diye sayımda bazen toplu geçiyorlarmış. Ay sonunda açık çıkarsa kasiyerden, mağaza sorumlusundan ya da çalışanlar ortak veriyor. Artık nasıl anlaşırlarsa. Yani kasiyer verecek diye bir zorunluluk yok. Ama illaki veriyorlar o açık parayı bir şekilde.

Top Bottom