Neler Yeni

Bim'de satılacak kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Tekgöz
Instagram
@arda.tekgoz
Merhaba arkadaşlar ben uygun fiyatlı olduğu için bu kulaklığı almaya karar verdim sizce nasıl bi kulaklık
Bu kulaklığı bisiklet sürerken kullanacağım

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba arkadaşlar ben uygun fiyatlı olduğu için bu kulaklığı almaya karar verdim sizce nasıl bi kulaklık
Alınabilir, sonuçta kulakiçi kablosuz kulaklık.
Çok bir şey beklememek lazım, güzel duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Tekgöz
Instagram
@arda.tekgoz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Bu kalitesiz bir şeye benziyor, Haylou'nun ucuz moelleri var, GT1 gibi. Ben Pro'sunu kullanıyorum, gayet güzel. Onu almanı tavsiye ederim, indirimlerle falan 100'e bulman mümkün.

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici
Çok bir şey bekleme bence. Fiyatına göre performans verecektir.

Fiyatına göre iyi. Ama öyle Efso ses bekleme.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
bunun yerine bütçe koy 50 100-tl mis gibi jbl al
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.trendyol.com/jbl/tws-5-...-40566975?boutiqueId=528997&merchantId=116093 bunu al 100 tl daha koy dandik şeylere bosuna para vermeye gerek yok bimde'ki kulaklıktan fazla bir şey bekleme ses kalitesi iyi olsa bile bluetohh sorun yapabilir

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
işlev tuşları fiziksel düğme şeklinde, diğerlerinde dokunmatik oluyor. Dokunmatikte hatalı basma sorunu var bunda yok ama öte yandan bu da kozmetik durmuyor İkincisi ise android kullananlar için sorun olmasada iphone kullananlar için sorun olabilir şarj girişi mikro usb şeklinde, diğer ucuz ürünlerde şarj girişi apple şarjı ile aynı oluyor ve tek şarj yetiyor. Yine kimisi için artı kimisi için eksi olabilecek konu ses seviyesi biraz düşük, uzun kullanımda iyi bir şey olsa da yüksek müzik dinleyemeyi seviyorsanız hoşunuza gitmeyebilir diğer benzerleri daha yüksek ses veriyor ama yine de aşırı tiz yüksek sestense orta tonları iyi veren daha düşük sesi tercih ederim

Top Bottom