Bimdeki arctis1 orijinal midir?

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
13 ocakta gelecek olan kulaklık sizce sahte olma olasılığı varmı daha önce bimden 23 TL ye Sony mdrzx110 almıştım 4 sene kullandım 4 ay önce emekli oldu şimdi de bunu almalı mıyım

orjinaldir de az daha koyup drop plus al bence

13 ocakta gelecek olan kulaklık sizce sahte olma olasılığı varmı daha önce bimden 23 TL ye Sony mdrzx110 almıştım 4 sene kullandım 4 ay önce emekli oldu şimdi de bunu almalı mıyım
zaten alamama ihtimalinde var bimdeki bütün çalışanlar yakınlarına veya kendilerine alıyorlar

orjinaldir çakma satmaz

deri olduğu için terletirmi yaa

orjinaldir de az daha koyup drop plus al bence
Drop plus da jak girişi varmı hemde telefon da kullanmak için alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten alamama ihtimalinde var bimdeki bütün çalışanlar yakınlarına veya kendilerine alıyorlar
Evimin yanında 2 tane bin var bir kere yarın satılacak olan kulak içi kulaklığı bir gün önceden aldın acaba akşam kapanmadan gidsem parasını versem sabah gelip alsam olmaz mı

Drop plus da jak girişi varmı hemde telefon da kullanmak için alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evimin yanında 2 tane bin var bir kere yarın satılacak olan kulak içi kulaklığı bir gün önceden aldın acaba akşam kapanmadan gidsem parasını versem sabah gelip alsam olmaz mı
bilmem

Geri