zaten alamama ihtimalinde var bimdeki bütün çalışanlar yakınlarına veya kendilerine alıyorlar13 ocakta gelecek olan kulaklık sizce sahte olma olasılığı varmı daha önce bimden 23 TL ye Sony mdrzx110 almıştım 4 sene kullandım 4 ay önce emekli oldu şimdi de bunu almalı mıyım
orjinaldir çakma satmaz13 ocakta gelecek olan kulaklık sizce sahte olma olasılığı varmı daha önce bimden 23 TL ye Sony mdrzx110 almıştım 4 sene kullandım 4 ay önce emekli oldu şimdi de bunu almalı mıyım
ayıp ettin şimdi nolmuş yani 2 taneden bitanesi aldıysakzaten alamama ihtimalinde var bimdeki bütün çalışanlar yakınlarına veya kendilerine alıyorlar
müşteriler için değilmi adamlar mağazata girmeden sen stoğu ya azaltıyorsun ya da bitiriyosun haksızlık buayıp ettin şimdi nolmuş yani 2 taneden bitanesi aldıysak![]()
deri olduğu için terletirmi yaa13 ocakta gelecek olan kulaklık sizce sahte olma olasılığı varmı daha önce bimden 23 TL ye Sony mdrzx110 almıştım 4 sene kullandım 4 ay önce emekli oldu şimdi de bunu almalı mıyım
doğru dedin kral hak verdimmüşteriler için değilmi adamlar mağazata girmeden sen stoğu ya azaltıyorsun ya da bitiriyosun haksızlık bu
Drop plus da jak girişi varmı hemde telefon da kullanmak için alicamorjinaldir de az daha koyup drop plus al bence
Evimin yanında 2 tane bin var bir kere yarın satılacak olan kulak içi kulaklığı bir gün önceden aldın acaba akşam kapanmadan gidsem parasını versem sabah gelip alsam olmaz mızaten alamama ihtimalinde var bimdeki bütün çalışanlar yakınlarına veya kendilerine alıyorlar
bilmemDrop plus da jak girişi varmı hemde telefon da kullanmak için alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evimin yanında 2 tane bin var bir kere yarın satılacak olan kulak içi kulaklığı bir gün önceden aldın acaba akşam kapanmadan gidsem parasını versem sabah gelip alsam olmaz mı