Bimdeki arctis1 orijinal midir?

Drop plus da jak girişi varmı hemde telefon da kullanmak için alicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evimin yanında 2 tane bin var bir kere yarın satılacak olan kulak içi kulaklığı bir gün önceden aldın acaba akşam kapanmadan gidsem parasını versem sabah gelip alsam olmaz mı
evet kullanabilirsiniz sanırım

Evimin yanında 2 tane bin var bir kere yarın satılacak olan kulak içi kulaklığı bir gün önceden aldın acaba akşam kapanmadan gidsem parasını versem sabah gelip alsam olmaz mı
var

Sahtesi varmı ki ?

Bim sahte satmaz ama almayı düşünüyorsan Rampage Drop Plus al.

Drop plus ın görünüşü hoşuma gitmedi zaten öyle çok bir beklentim yok alayım gitsin arctis1
Hocam bende sevmiyordum ama zaten kulağında görmeyeceksin.
Kusura bakma ama görüntü yüzünden kötü kulaklığa para vermeni istemem.

saçmalama dostum hayır tabii ki hatta al-ı-nır

jak var diye biliyorum usbli değil bende artics 1 ile drop plus arasında kaldım fakat ss sanki daha havalı duruyor dışarıdaykende takabilirim gibi ama amacım oyun tab2 ya valla bende şu bimden nasıl bişey alıcam bilmiyorum ayırtma yok sabahtan beklesem arkamdaki adam benden önce bulursa kulaklığı fln :d çok sıkıntılı hele birde çalışan ayrıp buraya gelemedi derse kıyametleri kopartırım :d

müşteriler için değilmi adamlar mağazata girmeden sen stoğu ya azaltıyorsun ya da bitiriyosun haksızlık bu
Adam sadece çalışan. Satılan ürünlerden alırsa da müşteri olur? Etik olduğunu düşünmüyorum fakat alabilir.

Ürün ne kadar iyi bilmiyorum fakat BİM çakma ürün satmaz herhalde.

Adam sadece çalışan. Satılan ürünlerden alırsa da müşteri olur? Etik olduğunu düşünmüyorum fakat alabilir.

Ürün ne kadar iyi bilmiyorum fakat BİM çakma ürün satmaz herhalde.
daha 13 ocak gelmeden aldım diyor müşteri böyle bir şey yapabiliyormu?

Geri