Neler Yeni

Bim’den Arctis 1 alma taktikleri!

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,844
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Asıl taktiği vermeyi unutmuşsun. Bazı Bimlerde kasa girişte oluyor. Direk kasaya gidip "kulaklığı istemiştim hala getirmediler" diyin.

Phenoma

80+ Silver
Arkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.

1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.

2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.

3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.

4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz :)
Alma şansınız artar.

5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.

AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİMİZ. :)
Ben sabah 5 de oradayım

Zırto

80+ Bronze
Ama ben bu gece kapıda uyicam

omerb.gzck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Burak GÖZÜAÇIK
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, sistem tavsiyesi
Instagram
omerb.gzck
Steam
omer_gzck
aralardan sıyrılmalısınız atik ve esnek olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
Arkadaşlar sağlık çalışanıyım. Yani sokağa çıkmak sonuna kadar serbest. Sabah 10:00 da bim önünde birinizi görürsem polise şikayet ederim. Çünkü ben alacağım :)

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
BU ARADA URFA'DA YAŞAYANLAR BU DEDİKLERİMİ DENEMESİNLER BİLE.

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Arkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.

1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.

2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.

3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.

4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz :)
Alma şansınız artar.

5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.

AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİNİZ. :)

BU ARADA URFA'DA YAŞAYANLAR BU DEDİKLERİMİ DENEMESİNLER BİLE!
tm teşekkürler :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Alma şansınız artar.

AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİNİZ. :)

BU ARADA URFA'DA YAŞAYANLAR BU DEDİKLERİMİ DENEMESİNLER BİLE!

İşte taktikler bunlar.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bimdeki çalışan benim arkadaş hepsini ayırdı çoktan ben alıp satıcam :ROFLMAO: şaka bir yana eğer alıcaksanız bence 1 gün öncesinden gidip haber verin iyi niyetliyse ayırabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,839
Üyeler
168,356
Son üye
furkeyn
Top Bottom