Neler Yeni

Bim’den Arctis 1 alma taktikleri!

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sahibinden letgo gittigidiyor galiba kontrol etmediniz adamlar Türkiye stoğunu toplamış erkenden satıyorlar.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben anlamadım neden böyle hızlı olmanız falan lazım çok mu ucuz?

Arkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.

1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.

2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.

3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.

4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz :)
Alma şansınız artar.

5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.

AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİMİZ. :)
Bize yakın bi bim var orda yoksa ne yaparım acaba çünkü diğeri 2km uzakta be 2km yokuş full

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.

1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.

2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.

3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.

4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz :)
Alma şansınız artar.

5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.

5'er kişilik gruplarla gezip tüm BİM mağazalarına gideceğiz. Alcak olan varsa KaWgA DöVüJ

Buğrahan Mert

80+ Silver

Alma şansınız artar.

köydeyim 2 tane bim var isteyene alıp gönderebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,844
Üyeler
168,356
Son üye
furkeyn
Top Bottom