Swain kaç k knk ?Oha okurken FBI planı sandım![]()
60 KÜSÜRSwain kaç k knk ?
Normalde fiyatı yanlış bilmiyorsam 600 civarı BİİM'e 300 e geliyoBen anlamadım neden böyle hızlı olmanız falan lazım çok mu ucuz?
Bize yakın bi bim var orda yoksa ne yaparım acaba çünkü diğeri 2km uzakta be 2km yokuş fullArkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.
1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.
2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.
3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.
4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz
Alma şansınız artar.
5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.
AKLINIZA GELEN FARKLI YOLLARI AŞAĞIYA YAZABİLİRSİMİZ.![]()
İşlek bir yerdeyse gidiceğin bim 9 da çık bence.Bize yakın bi bim var orda yoksa ne yaparım acaba çünkü diğeri 2km uzakta be 2km yokuş full
Alt katımızda BİM var isteyene alayım.
5'er kişilik gruplarla gezip tüm BİM mağazalarına gideceğiz. Alcak olan varsa KaWgA DöVüJArkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.
1- Bim 10’da açılıyor 9.30’da önünde olursanız ilk giren olursunuz büyük ihtimal.
2- Maddi durumu diğerlerine nazaran daha düşük mahallelerdeki Bim’lere gidebilirsiniz.
3- Varsa almaya arabayla gidin. Orada yoksa/bitmişse hızlıca farklı bir şubeye gidebilirsiniz.
4- imkan varsa abiniz farklı bir şubeye gitsin siz farklı bir şubeye gidin. (İkinizde de para olması lazım.) mağaza açılınca kim kulaklığı eline alabilirse kardeşini arar ve ben aldım der ve kardeşi almaz
Alma şansınız artar.
5- Mağaza açılırken görevliye kulaklığı alıcam falan deyin ki biri ben alıyorum dediğinde eleman da size yardımcı olur.
köydeyim 2 tane bim var isteyene alıp gönderebilirimArkadaşlar kolayca almanızı sağlayacak yollardan bahsedeceğim umarım işinize yarar.
Alma şansınız artar.
D-dostum6- Sizden başka biri almaya tenezzül dahi ederse onu oracıkta öldürün.