Aliexpress'te indirim ile düzgün klavyeler 300 lira zaten. Buna verilmez sakın yapma öyle bi hata.Bim'e gelmiş dün. Almalı mıyım ? Şuan ki klayemin tuşların harfleri silindi. O yüzden almak istiyorum. Fiyatı 299 TL
Var mı önerebileceğin bir linkAliexpress'te indirim ile düzgün klavyeler 300 lira zaten. Buna verilmez sakın yapma öyle bi hata.
Hiç daha önce aliexpressten alışveriş yapmadım. Normal trendyol gibi mi ? ( bilmediğimden soruyorum )215 liraya şunu al çok daha iyi 10-12 gün içerisinde falan geliyor![]()
MUCAI MK61 USB oyun mekanik klavye kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo RGB arkadan aydınlatmalı sıcak deÄiÅtirilebilir - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
tc kimliğinizi veriyorsunuz ürünler istanbula gümrüğe geliyor gümrük onayından sonra ptt alıp kargonuzu size getiriyor.Hiç daha önce aliexpressten alışveriş yapmadım. Normal trendyol gibi mi ? ( bilmediğimden soruyorum )
kargo ücreti ödüyor muyum kral ?tc kimliğinizi veriyorsunuz ürünler istanbula gümrüğe geliyor gümrük onayından sonra ptt alıp kargonuzu size getiriyor.
ekstra vergi vs ödemiyorsunuzç
Alırken ne ödersen o. Bu üründe kargo ücreti yok.kargo ücreti ödüyor muyum kral ?
hayır.kargo ücreti ödüyor muyum kral ?