- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Normalde 100-120 tl arası satılıyor, alınır.Alınır mı hocam ne düşünüyorsunuz?
Normalde 100-120 tl arası satılıyor, alınır.Alınır mı hocam ne düşünüyorsunuz?
Hocam Ps4 Joystick Nasildir Mobil Uyumlumudur?Normalde 100-120 TL arası satılıyor, alınır.
Bilgim yok maalesef.Hocam Ps4 Joystick Nasildir Mobil Uyumlumudur?
Kral yukarıda gömmüşler de sence alınır mı?Masayı almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. On numara beş yıldız bir masa.
Masayı önermem daha önce ilk satıldığı zaman çok satıldı ama sonuç kötü oldu pek bilinen bir marka değil ayrıca vida yerleri vida çıkmama yada aşırı derece sallanma sorunu yaşayanlar oldu önermem
Uzun zamandır kullanıyorum, sağlam montajladım amaAma görünüşü filan güzel
Bu arada ben 6 yıldır 2.el masa kullanıyorum daha az sallanıyor resmen
Kral yukarıda gömmüşler de sence alınır mı?
4 Gün sonra patatesBime 24 Eylül tarihinden çok güzel gaming ekipmanlar geliyor bugün kardeşim bime gitmiş ve afişi görmüş ve bana haber verdi ona da teşekkür ederim bende gitmiştim ama fark etmedim neyse bende o haber verince bime gittim ve afişi çektim bir sürü gaming ekipmanlar geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Hp omen kulaklık alınabilir ama internet'de farklı seçeneklerde var
Çantada alınabilir
Hp omen mousepad alınır bence rgb mousepad'de alınır bence
Kablosuz gaming mouse'de alınabilir ama internet'den de mouse bakabilirsiniz daha iyi seçenekler olabilir
Masada alınabilir
Laptop soğutucuda alınabilir
Polosmart kulaklıkta alınabilir
Oyun kollarıda alınabilir
İkiside iyi gibi alınabilirHp kulaklık alınır mı polosmart nasıldır?
Hangileri?4 Gün sonra patates
AlınabilirPolosmart kulaklık alınır mı?
İş görür gibiEkran temizleyici nasıldır? Monitör gözlük vs. üzerindeki lekeler beni çok rahatsız ediyor.
Masa şekil ama patatesBen de 2 dakika önce yarınki aktüele bakıyordum peşine sonraki aktüeli görmek mükemmel oldu
Sağolasın
Bu arada o masanın pek iyi olduğunu düşünmüyorum
Şans hocam aynısını kullanıyorum sorun yaşamadım hiçbir parçada eksik vs olmadı.Ben de 2 dakika önce yarınki aktüele bakıyordum peşine sonraki aktüeli görmek mükemmel oldu
Sağolasın
Bu arada o masanın pek iyi olduğunu düşünmüyorum