Hayır. Hatta hiç sallanmıyor.Masa çok sallanmıyor mu?
@Mert ÖzkayaMouse iyi mi?
Hocam sallaması nasıldır? Çok sallanıyor mu?Masayı almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. On numara beş yıldız bir masa.
Arkasında masayı tutan 3 adet aparat var. Eğer onları takmazsanız çok sallanıyor, ayakta bile zor duruyor.Hocam sallaması nasıldır? Çok sallanıyor mu?
Marka model belirtmemişler, önermem.
mobil olan oyun kolları alaınmaz aynısı internette daha ucuza satılıyor. rgb mouse pad de internette 85 tl ye bulunabiliyor. laptop soğutucu da 105 tl ye bulunabiliyor. arada çok fiyat farkı yok.Bime 24 Eylül tarihinden çok güzel gaming ekipmanlar geliyor bugün kardeşim bime gitmiş ve afişi görmüş ve bana haber verdi ona da teşekkür ederim bende gitmiştim ama fark etmedim neyse bende o haber verince bime gittim ve afişi çektim bir sürü gaming ekipmanlar geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Hp omen kulaklık alınabilir ama internet'de farklı seçeneklerde var
Çantada alınabilir
Hp omen mousepad alınır bence rgb mousepad'de alınır bence
Kablosuz gaming mouse'de alınabilir ama internet'den de mouse bakabilirsiniz daha iyi seçenekler olabilir
Masada alınabilir
Laptop soğutucuda alınabilir
Polosmart kulaklıkta alınabilir
Oyun kollarıda alınabilir
dostum stoğu olmayan şeyleri daha uygun diye atmayın stoğu olsa zaten o fiyata satılmaz link atarken bakarak atın.Tripod alınır mı:?
Mesaj otomatik birleştirildi:
burda daha uygunHP OMEN 800 Oyuncu Kulaklık 1KF76AA Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HP OMEN 800 Oyuncu Kulaklık 1KF76AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dalmışım bir an kusura bakma :mobil olan oyun kolları alaınmaz aynısı internette daha ucuza satılıyor. rgb mouse pad de internette 85 TL ye bulunabiliyor. laptop soğutucu da 105 TL ye bulunabiliyor. arada çok fiyat farkı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum stoğu olmayan şeyleri daha uygun diye atmayın stoğu olsa zaten o fiyata satılmaz link atarken bakarak atın.
almaya değmez internette daha ucuza bulunuyor aynı kol.Fanlı kolu merak ettim.
Alınabilir benceRGB Mousepad alınır mı?
Hak ediyor gibi biraz ama ses kartı olsaydı güzel olurduKulaklık fiyatını hak ediyor mu?