Neler Yeni

Bime gelecek hp notebook laptopun ekran kartı nedir?

neurox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Efe
Arkadaşlar 10 bin tl ekran karti amd radeon yazıyor yardımcı olur musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
işlemciye dahil ekran kartı var harici bir ekran kartı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve pahalı ürün

o bütçede bir üst model işlemcili modeller alınır. (ryzen 7 5700u)

neurox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemciye dahil ekran kartı var harici bir ekran kartı yok.

ve pahalı ürün

o bütçede bir üst model işlemcili modeller alınır. (ryzen 7 5700u)
15 bin tl altı laptop atar mısınız kuzenim için hafta sonlari oyun oynucam 3-4 saat haftaiçi ders

TİTAN.

80+ Platinum
15 bin TL altı laptop atar mısınız kuzenim için hafta sonlari oyun oynucam 3-4 saat haftaiçi ders
Kasa kalitesi olarak bilmiyorum ama fiyatına göre cidden güzel

neurox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasayi nabiyim önemli degil benim icin islemci ekran karti önemli

Ege Hanedar

80+ Bronze
Alınmaz bu model.

TİTAN.

80+ Platinum
Kasayi nabiyim önemli degil benim icin islemci ekran karti önemli
Kasa bana göre çoğu zaman ekran kartındanda işlemciden de önemlidir buna dikkat et

Alınmaz bu model.

Bu yada bu olabilir

Ege Hanedar

80+ Bronze
Kasa bana göre çoğu zaman ekran kartındanda işlemciden de önemlidir buna dikkat et

Bu yada bu olabilir
Nitro varken Aspire da o fiyata alınmaz maalesef. Hem işlemcisi daha zayıf hem de Gpusu.

TİTAN.

80+ Platinum
Nitro varken Aspire da o fiyata alınmaz maalesef. Hem işlemcisi daha zayıf hem de Gpusu.
İkiside yarışıyor bana kalırsa daha fazla pil ömrü ve PCI 4.0 istiyorsa bildiğim kadarıyla 5625u tercih edilebilir
Ama daha fazla performans istiyorsa ve daha fazla ısınına bir işlemci istiyorsa(PCI 3.0 diye biliyorum) ryzen 5 5600h bu arada Acer nitro iyi
Ama şuda var eski kasalardansa kasa fırın gibi olur

MiniRayss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yigit Basal
Herkes hatalı önermiş "nerdeyse" Biri 8GB Single ram, diğeri eski ısı sorunlu kasa ACER....

Ekran kartı olarak 3050 den zayıf 3040 tarzı diyebilirim nispeten, RAM olarak Dual bu performansınızı arttıracaktır Optimus switch olduğundan ötürü. Aynı zaman da ise yeni nesil ekran kartına sahip ve model olarak kasası metal kalite hissi iyidir. Alınabilecek bir model dir, hatta D.A YT de inceleme video su mevcut.

Ha eğer RAM yükseltirim diyorsan ilk atılan Gigabyte iyi bir model.. Ne kadar clevo olsa da iyi.

Ege Hanedar

80+ Bronze
İkiside yarışıyor bana kalırsa daha fazla pil ömrü ve PCI 4.0 istiyorsa bildiğim kadarıyla 5625u tercih edilebilir
Ama daha fazla performans istiyorsa ve daha fazla ısınına bir işlemci istiyorsa(PCI 3.0 diye biliyorum) ryzen 5 5600h bu arada Acer nitro iyi
Ama şuda var eski kasalardansa kasa fırın gibi olur
Aspire 60w ve nitrodan daha kötü soğutma sistemine sahip, pci 4.0 olması 4.0 ssd slotu olmayan aspire için herhangi bir artı değil. Pil ömrü olarak devasa farklar olmayacaktır zaten.
Herkes hatalı önermiş "nerdeyse" Biri 8GB Single ram, diğeri eski ısı sorunlu kasa ACER....

Ekran kartı olarak 3050 den zayıf 3040 tarzı diyebilirim nispeten, RAM olarak Dual bu performansınızı arttıracaktır Optimus switch olduğundan ötürü. Aynı zaman da ise yeni nesil ekran kartına sahip ve model olarak kasası metal kalite hissi iyidir. Alınabilecek bir model dir, hatta D.A YT de inceleme video su mevcut.

Ha eğer RAM yükseltirim diyorsan ilk atılan Gigabyte iyi bir model.. Ne kadar clevo olsa da iyi.
Aksine hatalı öneri bu, çok daha zayıf Gpu var. Önerdiğin gigabyte modeli clevo kasa ve yanıyor, 100 dereceleri rahatlıkla görüyor. Laf attığınız nitronun ise soğutması gayet iyi.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Harici bi klavye ile kullanılacaksa atılan gigabayta bakabilirsin. Bu bütçede hem performans hemde düzgün bi soğutmaya sahip cihaz yok. Laptopun altına bir soğutucu veya kitapla vs kaldırarak 2 3 derece daha serin çalıştırabilirsiniz. Performans sıcaklıktan daha önemli bence. Harici klavye ile de fan sesi harici bir sorun yaşamazsınız zaten

TİTAN.

80+ Platinum
Aspire 60w ve nitrodan daha kötü soğutma sistemine sahip, pci 4.0 olması 4.0 ssd slotu olmayan aspire için herhangi bir artı değil. Pil ömrü olarak devasa farklar olmayacaktır zaten.

Aksine hatalı öneri bu, çok daha zayıf Gpu var. Önerdiğin gigabyte modeli clevo kasa ve yanıyor, 100 dereceleri rahatlıkla görüyor. Laf attığınız nitronun ise soğutması gayet iyi.
Bak sona kadar güzel gidiyordurn gıgaybte için yazdığımı görnedin heralde
Acerın(nitro) soğutması nasıl iyi 😂

Top Bottom