Neler Yeni

Bime Gelecek Kulaklık alınır mı?

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
1 Kere Alıp Tam Alıp İstiyorum
Şuan 120Tl bimde 60 TL'ye düşecek
sizce alınır mı?
heme kablosuz da oluyormuş
deneyenler yazabilir
Alıntıyı görüntüle
paranızı çöpe atın en azından başınız ağrımaz bu marka gibi markalara güzel ses veriyor diyenler hayatında güzel kulaklık görmeiş

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
paranızı çöpe atın en azından başınız ağrımaz bu marka gibi markalara güzel ses veriyor diyenler hayatında güzel kulaklık görmeiş
zaten böyle tür kulaklıklar çok fazla hepside hurdalık oldu resmen
google da fiyatını görünce fena olmayabilir diye düşünmüştüm

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Ya sen laftan anlamayan bir insansın ne cümle kurabiliyorsun nede insanların kurduğu cümleleri anlayabiliyorsun.Sana diyorumki sese ilgiliyim eğer 70 80 200 lira gibi bütçeleriniz varsa Kulak üstü almayın paranızla rezil olursunuz kulağınız açır ama kulak içi alırsan kalite olmuş olur.Umarım kurdugum cümleyi bu sefer anlayabilmişsnidir.
Öncelikle -ki ayrı, "Kulak üstü almayın" da ki "k" küçük, "açır" değil acır, "kurdugum" değil kurduğum, "anlayabilmişsnidir." buna bir şey demiyorum. Sonrasında ise kalite parana göre şekillenir. Eskiden hiç bütçem yok iken 20 TL kulaklık kullanıyordum ve sonra bu kulaklığa geçtim ve bence kalite buydu. İleride daha çok param olur ise daha pahalı bir kulaklığı satın alır isem bu kez kalite buymuş diyeceğim. Yani bazı şeylerin bütçen ile alakalı olduğunu kavrayamayacak kadar geri kafalısın. Asıl sen hiçbir şeyi anlayamıyorsun. Ama sana bu yüzden kızmıyorum. Tak o 2.000 TL kulaklığını ve şarkılarını dinle.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Ya JD kulaklık alıp kalite zanneden köylüden ne beklersinki gel bizim eve sana bi takalım benim kulaklığıda kalite neymiş gör
Sizde nasıl kulaklık var?

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Sizde nasıl kulaklık var?
Attım ya yukarıya Sony Wh1000XM3 kesinlikle aşağılamak veya kulaklığa 2000 lira vermeyen enayidir diye yazmıyorum bunları sese olan iligimi anlatmaya çalışıyorum kulaklık benim açımdan en önemli çevre birimi ve önem verilmesi gerekiyor benim bahsettiğim bu ama arkadaşın içi fesat oldugundan hava falan atıyorum sanıyor.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Attım ya yukarıya Sony Wh1000XM3 kesinlikle aşağılamak veya kulaklığa 2000 lira vermeyen enayidir diye yazmıyorum bunları sese olan iligimi anlatmaya çalışıyorum kulaklık benim açımdan en önemli çevre birimi ve önem verilmesi gerekiyor benim bahsettiğim bu ama arkadaşın içi fesat oldugundan hava falan atıyorum sanıyor.
bende troll zannetmiştim
2000 tl fazla değilmi?
tabikide ses olarak zirvedir de

Yunus

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,728
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
bende troll zannetmiştim
2000 TL fazla değilmi?
tabikide ses olarak zirvedir de
Bime gelen kulaklıkdan bende alıcam geçen alıcaktım biraz sıkıntı çıktı sende alırsan h.o internette videoları var üreticiye de güveniyorum(Freesound değil TT teknolojiye)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Bime gelen kulaklıkdan bende alıcam geçen alıcaktım biraz sıkıntı çıktı sende alırsan h.o internette videoları var üreticiye de güveniyorum(Freesound değil TT teknolojiye)
bilmiyorum tipi çok hayırsız geldi kulaklığın
malesef 200 tllik alacam en azından şuan kulağım acımasını dindirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,842
Üyeler
165,738