Neler Yeni

Bime Gelecek Kulaklık alınır mı?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
baktımda görünüşü aynı 30 tllik kulaklık gibi
ve rahatmıydı kulaklık
en iyisi indirimleri beklemek gibi duruyor
Yani rahatlığı tartışılır. Ama bana sorarsan kulak içi al 50 tl ye çünkü kalitesiz yani ne olacağı belli olmaz bana iyi denk gelmişti 50 tl ye göre seninkini bilemem.

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
1 Kere Alıp Tam Alıp İstiyorum
Şuan 120Tl bimde 60 TL'ye düşecek
sizce alınır mı?
heme kablosuz da oluyormuş
deneyenler yazabilir
Alıntıyı görüntüle
BIM'den çok fazla ürün aldım, kullandım, sattım ve şuana kadar hiç memnuniyetsiz kalmadım. Gayet güzel bir fiyata geliyor ve herhangi bir sorunu olmuyor. Ürün hakkında bilgim yok ancak bu BIM'e gelen ürünler hakkında ki ön yargıyı kırmak için yazmak istedim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
BIM'den çok fazla ürün aldım, kullandım, sattım ve şuana kadar hiç memnuniyetsiz kalmadım. Gayet güzel bir fiyata geliyor ve herhangi bir sorunu olmuyor. Ürün hakkında bilgim yok ancak bu BIM'e gelen ürünler hakkında ki ön yargıyı kırmak için yazmak istedim.
tamam

Yunus

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,728
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Alınmazz kulaklığa para vermekten çekinilmemeli yarın sağır olursn https://www.akakce.com/bluetooth-ku...ici-kablosuz-kulak-ustu-fiyati,323875826.html bende bu var
Ya hocam dalga mı geçiyorsunuz adamın alacağı kulaklık 60 TL gelmişsiniz 2.000 TL kulaklık atıyorsunuz. "Ben bunu kullanıyorum" diyorsunuz. Sağır mağır olmazsınız. Zamanında param yoktu BIM'den bu kulaklığı aldım 1,5 yıla yakın kullandım sonra da sattım. Ben BIM'den 20 TL fiyata aldığım zaman MIGROS'da 70 TL idi. Yani dalga geçer gibi davranıyorsunuz ya. 2.000 TL kulaklık kullanıyor gelmiş kalite yok diyor. O fiyata o kalite bulabilirsin ancak.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Ya hocam dalga mı geçiyorsunuz adamın alacağı kulaklık 60 TL gelmişsiniz 2.000 TL kulaklık atıyorsunuz. "Ben bunu kullanıyorum" diyorsunuz. Sağır mağır olmazsınız. Zamanında param yoktu BIM'den bu kulaklığı aldım 1,5 yıla yakın kullandım sonra da sattım. Ben BIM'den 20 TL fiyata aldığım zaman MIGROS'da 70 TL idi. Yani dalga geçer gibi davranıyorsunuz ya.
Ben onu alsın diye demedim bence sen bunu dalga geçiryomusum gibi algılıyorsun bu kulaklıktan hayır gelmeyeceğini herkes biliyor madem böyle bir bütçe var kulak içi alınmalı kulak üstü dandik alıncağına kulak içi kalite alınır.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
internette kırmızılı model 119 TL'ye gördüm
o zaman alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben onu alsın diye demedim bence sen bunu dalga geçiryomusum gibi algılıyorsun bu kulaklıktan hayır gelmeyeceğini herkes biliyor madem böyle bir bütçe var kulak içi alınmalı kulak üstü dandik alıncağına kulak içi kalite alınır.
bu arada MAX bütçem 200 tl fakat
geçen hafta 70 TL'ye James Donkey kulaklık
bu haftada bu 60 tllik kulaklık gördüM
acaba bütçeyi düşürsemmi diyorum
zaten indirimleri bekliyorum
Direk 200 tl kulaklığa vermek istemiyorum (en azından iyi olsun indirimli alayım)

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Ya hocam dalga mı geçiyorsunuz adamın alacağı kulaklık 60 TL gelmişsiniz 2.000 TL kulaklık atıyorsunuz. "Ben bunu kullanıyorum" diyorsunuz. Sağır mağır olmazsınız. Zamanında param yoktu BIM'den bu kulaklığı aldım 1,5 yıla yakın kullandım sonra da sattım. Ben BIM'den 20 TL fiyata aldığım zaman MIGROS'da 70 TL idi. Yani dalga geçer gibi davranıyorsunuz ya. 2.000 TL kulaklık kullanıyor gelmiş kalite yok diyor. O fiyata o kalite bulabilirsin ancak.
Daha cümle kurmayı bilmeyen adam bana 70 liralık kulak üstü kulaklıgı savunuyor sinirlenmemek elde değil

internette kırmızılı model 119 TL'ye gördüm
o zaman alınmaz

bu arada MAX bütçem 200 TL fakat
geçen hafta 70 TL'ye James Donkey kulaklık
bu haftada bu 60 tllik kulaklık gördüM
acaba bütçeyi düşürsemmi diyorum
zaten indirimleri bekliyorum
Direk 200 TL kulaklığa vermek istemiyorum (en azından iyi olsun indirimli alayım)
Dostum kulaklık önemli bir şey eğer 200 lira gbi bir bütçen varsa kulak içi taraftarıyım 500 600 lirayı gözden çıkarmıyorsan almıyacaksın kulak üstü

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Daha cümle kurmayı bilmeyen adam bana 70 liralık kulak üstü kulaklıgı savunuyor sinirlenmemek elde değil

Dostum kulaklık önemli bir şey eğer 200 lira gbi bir bütçen varsa kulak içi taraftarıyım 500 600 lirayı gözden çıkarmıyorsan almıyacaksın kulak üstü
kulak içi alsam yanlışlıkla kopabilir
kulak üstü kulaklığım bile pert oldu
sağlam bir kulaklık lazım en azından kablosu örgülü olsun

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ

Nerede cümle kuramamışım zengin züppe seni.

Top Bottom