Bu konuyla ilgili çok fazla konu açıldı.Beyler sizce BİM’e gelen steelseries arctis 1 alınır mı ? Yoksa o Fiyat’a daha iyi bir şey alabilir miyiz ? 13 Ocakta geliyor![]()
Oyun amaçlı ise daha iyilerinin alınabileceğini düşünüyorum. Al-Sat yapmak için alınabilir. Kozmetik olarak şık olduğu için dışarıda da kullanılabilir bence.Beyler sizce BİM’e gelen steelseries arctis 1 alınır mı ? Yoksa o Fiyat’a daha iyi bir şey alabilir miyiz ? 13 Ocakta geliyor![]()
alınırBeyler sizce BİM’e gelen steelseries arctis 1 alınır mı ? Yoksa o Fiyat’a daha iyi bir şey alabilir miyiz ? 13 Ocakta geliyor![]()
arkadaş belli ki forumda yeni veya aktif değil ondan kusuruna bakmamak lazımBu konuyla ilgili çok fazla konu açıldı.
Yeni bir konu açmak yerine açılan konulara bakman daha iyi olur.
Ben hatalısın veya neden böyle yapıyorsun demedim, açılan konulara bakman daha iyi olacaktır dedim.arkadaş belli ki forumda yeni veya aktif değil ondan kusuruna bakmamak lazım
biliyorum dostum diğer arkadaşlara göre güzel bir dille uyardın daha fazla bu konun altına böyle yorum gelmemesi için yazdım senle bir alakası yokBen hatalısın veya neden böyle yapıyorsun demedim, açılan konulara bakman daha iyi olacaktır dedim.