hangisini hangisine takicam onu bilmiyorumSorundan bir şey anlamadım, gri olan binadan geliyorsa, diğer siyahlı da modeme girecek olan kabloysa ikisini birbirine bağlayacaksın sadece.
Çift kablo bir önemi yok direkt bağla birbirlerine, zaten %50 olasılık var dostum ne olabilirhangisini hangisine takicam onu bilmiyorum
ya orası öylede o gri olanı soymak zor hassas bişey hemen kablo kırılıyor iki saat onunla uğraşmak istemiyorum direk doğru olana takip bitsin bide doğru olana takarım ama kırılır anlayamam uğraş dur o yüzden sordum (daha önceden aynı durumu yaşamıştım çok sinir bozucu durum)Çift kablo bir önemi yok direkt bağla birbirlerine, zaten %50 olasılık var dostum ne olabilir![]()
Normalde renk ayrımı olmaz bunda direkt bağladığın gibi çalışması gerekiyor.ya orası öylede o gri olanı soymak zor hassas bişey hemen kablo kırılıyor iki saat onunla uğraşmak istemiyorum direk doğru olana takip bitsin bide doğru olana takarım ama kırılır anlayamam uğraş dur o yüzden sordum (daha önceden aynı durumu yaşamıştım çok sinir bozucu durum)