Hocam şimdi fiber var mı yok mu? Benim kafam karıştı.mahallede fiber yok hocam. binayı yaparlarken fiber kablosuyla yapmışlar ama mahalleye daha gelmemiş fiber.
Binada var fakat binanın bağlı olduğu fiber kutu yok.Hocam şimdi fiber var mı yok mu? Benim kafam karıştı.
Haa. Ee fiber kutusu koymak yetmez mi? DSL kablosu çekilmesi yerine fiber kutusu koysunlar?Binada var fakat binanın bağlı olduğu fiber kutu yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Binanın kabloları fiber. Sokak dsl hat
Hocam binanın içerisindeki fiber bağlantıları/kabloları yapan inşaat firmasına ait. Mahalleye fiber döşemek ise Türk Telekom'a ait.Haa. Ee fiber kutusu koymak yetmez mi? DSL kablosu çekilmesi yerine fiber kutusu koysunlar?
Şimdi anladım. O zaman Linkedin hesabı açıp yazın, bir ekip size geri dönüş yapacaktır.Hocam binanın içerisindeki fiber bağlantıları/kabloları yapan inşaat firmasına ait. Mahalleye fiber döşemek ise Türk Telekom'a ait.
Binayı yapan inşaat firması ileriyi düşünerek fiber kablolarla yapmışlar internet altyapısını lakin mahalleye türk telekom fiberi getirmemiş.
yeni yapılan evlere fiber zorunluHocam binanın içerisindeki fiber bağlantıları/kabloları yapan inşaat firmasına ait. Mahalleye fiber döşemek ise Türk Telekom'a ait.
Binayı yapan inşaat firması ileriyi düşünerek fiber kablolarla yapmışlar internet altyapısını lakin mahalleye türk telekom fiberi getirmemiş.
Bu adam bi bana donut saglamiyor herhalde fuhrerimŞimdi anladım. O zaman Linkedin hesabı açıp yazın, bir ekip size geri dönüş yapacaktır.
Ãmit Ãnal - Türk Telekom | LinkedIn
ÃalıÅma hayatına medya ve iletiÅim sektöründe baÅlayan Ãmit Ãnal, 2007 yılında Turkuvaz⦠· Deneyim: Türk Telekom · EÄitim: Ä°stanbul Ãniversitesi · Konum: Türkiye ·500+ baÄlantı LinkedInâde. Ãmit Ãnal adlı kiÅinin profilini 1 milyar üyenin yer aldıÄı profesyonel bir topluluk...tr.linkedin.com
Yazdığına gülme emojisi atma sebebim tamamen türk telekomla alakalı yanlış anlama.Türk Telekom'un ana merkezine gidip (Yaşadığınız ile göre) orada derdinizi anlatabilirsiniz.
Veya pencere kapı vs. aracılığıyla Telefon hattından internet alabilirsiniz. Fakat kaçıncı Katta oturuyorsunuz ona göre de değişir tabii.