binamda vdsl var ama bende adsl var

Yiğit Emre

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
arkadaşlar öncelikle merhaba
binamda 4 5 kişide vdsl kullanabiliyor ama kendi adresimle sorguladığımda adsl çıkıyor binayı yaparken rastgele mi koymuşlardır sizce
bu testi türknet ve millenicomun sitesinden yaptım bazı dairelerde vdsl desteği var diyor bende yok neden olabilir?
internet bağlatacağımda vdsl kullanmak istiyorum desem vdsl yapabilirler mi?

türktelekom kullandığını düşünüyorum arayıp altyapı sorgulaması yapın
444 1 444 aramadan yapmıyor tt

arkadaşlar öncelikle merhaba
binamda 4 5 kişide vdsl kullanabiliyor ama kendi adresimle sorguladığımda adsl çıkıyor binayı yaparken rastgele mi koymuşlardır sizce
bu testi türknet ve millenicomun sitesinden yaptım bazı dairelerde vdsl desteği var diyor bende yok neden olabilir?
internet bağlatacağımda vdsl kullanmak istiyorum desem vdsl yapabilirler mi?
Eğer varsa yaparlar vdsl.

türktelekom kullandığını düşünüyorum arayıp altyapı sorgulaması yapın
444 1 444 aramadan yapmıyor tt
aynen şuan ttnet kullanıyorum yakında türknet yada millenicom a geçeceğim ttneti arasam yaparlar mı

Vdsl vardır ancak aldığınız hizmet Adsl dir o yüzden hızınız ve bağlantınız farklıdır Türk telekom bayisine gidip Adsl den Vdsl dönüş yapmak istediğiniz söyleyin dönüşüm kısa sürede oluyor

VDSL PORT yoksa ADSL yazar.

Vdsl vardır ancak aldığınız hizmet Adsl dir o yüzden hızınız ve bağlantınız farklıdır Türk telekom bayisine gidip Adsl den Vdsl dönüş yapmak istediğiniz söyleyin dönüşüm kısa sürede oluyor
vdsl yaptırdığımda paket değiştirmem gerekir mi

E' tabii ki adsl maksimun 16 mhps kadar desteklerken Vdsl 100 mhps kadar destekler paket değişikliği mecburen olacak
o zaman şöyle sorayım internet abimin üzerine ve 10 gün sonra evleniyor interneti taşıtacak oturacağı eve ozaman ne yapmam gerekir evde hiç internet olmayacak ya

o zaman şöyle sorayım internet abimin üzerine ve 10 gün sonra evleniyor interneti taşıtacak oturacağı eve ozaman ne yapmam gerekir evde hiç internet olmayacak ya
Hattı taşıyacaksa yeni hat isteyeceksiniz Türk Telekom'dan (boşalan portu hemen alın) kendi adınıza 65 TL bir ücreti var

Hattı taşıyacaksa yeni hat isteyeceksiniz Türk Telekom'dan (boşalan portu hemen alın) kendi adınıza 65 TL bir ücreti var
ama türknet bağlatacağım yinede port almalı mıyım para vererek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,224
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri