oTToman16 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 626 Dahası Reaksiyon skoru 274 İsim Adem SOY 16 Nisan 2021 #1 1.74 iken doge alayım dedim hesabındaki TL ile. Doge aldım işlem emirlere düştü 14 saat geçmesine rağmen halen hesabıma gelmedi. Bu tarz şeyler yaşayan varmı. Ne yapmam gerek.
1.74 iken doge alayım dedim hesabındaki TL ile. Doge aldım işlem emirlere düştü 14 saat geçmesine rağmen halen hesabıma gelmedi. Bu tarz şeyler yaşayan varmı. Ne yapmam gerek.
N Nvidia_GF_FX_500 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 3,302 En İyi Cevap 3 16 Nisan 2021 #2 Başka birisinin size o fiyattan DOGE satması gerekiyor. Fiyat bu kadar yükselmişken size o fiyattan DOGE satmazlar. Benim 2 aydır bekleyen emirim var.
Başka birisinin size o fiyattan DOGE satması gerekiyor. Fiyat bu kadar yükselmişken size o fiyattan DOGE satmazlar. Benim 2 aydır bekleyen emirim var.
oTToman16 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 626 Dahası Reaksiyon skoru 274 İsim Adem SOY 16 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Nvidia_GF_FX_500 yazmış: Başka birisinin size o fiyattan DOGE satması gerekiyor. Fiyat bu kadar yükselmişken size o fiyattan DOGE satmazlar. Benim 2 aydır bekleyen emirim var. Devamı için tıklayın... Yani ne yapmam gerek. İşlemi iptal mi edeyim
Nvidia_GF_FX_500 yazmış: Başka birisinin size o fiyattan DOGE satması gerekiyor. Fiyat bu kadar yükselmişken size o fiyattan DOGE satmazlar. Benim 2 aydır bekleyen emirim var. Devamı için tıklayın... Yani ne yapmam gerek. İşlemi iptal mi edeyim
N Nvidia_GF_FX_500 80+ Silver Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 3,302 En İyi Cevap 3 16 Nisan 2021 #4 İster bekle. (Ne zaman emir geçekleşir belli olmaz.) İstersen işlemi iptal at ya da Fiyatı sana uygun geliyorsa piyasa emri ile anında al. Limit emrine göre komisyonu biraz fazla olabilir. Ücret Tablosu | Binance TR Binance TR Ücretler: İşlem ücretleri ve komisyonlar hakkında detaylı bilgi alın. Şeffaf ücret politikasıyla kripto işlemlerinizi yönetin. www.trbinance.com
İster bekle. (Ne zaman emir geçekleşir belli olmaz.) İstersen işlemi iptal at ya da Fiyatı sana uygun geliyorsa piyasa emri ile anında al. Limit emrine göre komisyonu biraz fazla olabilir. Ücret Tablosu | Binance TR Binance TR Ücretler: İşlem ücretleri ve komisyonlar hakkında detaylı bilgi alın. Şeffaf ücret politikasıyla kripto işlemlerinizi yönetin. www.trbinance.com