Neler Yeni

Binance İşlem Geçmişi

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
Arkadaşlar ben binance de işlem geçmişimi görmek istiyorum. Görmek istiyorum derken zaten görünüyo ama ne kadarlık bir alım yaptığım yazmıyor onu nereden öğrenebilirim.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
Arkadaşlar ben binance de işlem geçmişimi görmek istiyorum. Görmek istiyorum derken zaten görünüyo ama ne kadarlık bir alım yaptığım yazmıyor onu nereden öğrenebilirim.
Dostum geçmişte her şey gözükür. Tek sıkıntı 3 aylık periyotlar halinde bakabilirsin. Aldığın coin miktarı,USDT değeri, Ödediğin komisyon ve tarihi yazar her işlem sonunda

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Ana menü kısmında gözükmesi lazım bir yerin içinde. Eski yaptığın işlemler olarak falan yazması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Enes Büyülü
Twitter
enesbuyulu
Facebook
enes.buyulu.52
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum geçmişte her şey gözükür. Tek sıkıntı 3 aylık periyotlar halinde bakabilirsin. Aldığın coin miktarı,USDT değeri, Ödediğin komisyon ve tarihi yazar her işlem sonunda
kaç liralık olduğu yazmıyo ya kaç liradan aldığım hangi tarihte hamgi coini ne kadar(coin adeti olarak) satın aldığım yazıyor ama kaç liralık aldığım yazmıyor

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,662
İsim
Heath Ledger
kaç liralık olduğu yazmıyo ya kaç liradan aldığım hangi tarihte hamgi coini ne kadar(coin adeti olarak) satın aldığım yazıyor ama kaç liralık aldığım yazmıyor
lira şeklinde yazmıyor usdt veya hangi işlem çiftini kullandıysan o yazar . onu da hesaplamak lazım. benden sana tavsiye portföyünü bir uygulamadan takip et. tüm işlemlerini o uygulamaya geçir ilerde lazım olabilir. hem de dediğin işlem miktarlarını görebilirsin orda

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Gülal
Hocam eğer 3 aydan önceki bir süreden bahsediyorsanız, maalesef görmeniz mümkün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,189
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII