Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,303
Babama bile geldi o mesaj. Dolandırıcılık yöntemi zaten knk sil mesajı geç işte
Haklısınız Hocam aynen öyle hesabı kurtarıyor gibi tüm bilgileri alacaklar hesapta tüm coin bakiye kuruş bırakmayacaklar.Linke gireceksin hesabını doğrula diyecek hesap bilgilerini alacak doğrulama kodlarını ver diyecek onları da alacak sonra hesap puff![]()
İçinde şüphe kaldıysa şifresini değiştir E-Mail ve Binance hesabının. Birisi erişim sağladıysa kaybeder.Haklısınız Hocam aynen öyle hesabı kurtarıyor gibi tüm bilgileri alacaklar hesapta tüm coin bakiye kuruş bırakmayacaklar.
Hocam hepsinde 2 aşamalı doğrulama var bazen hesap sahibi olarak ben bile girerken zorlanıyorum. Ama tedbir her zaman iyidir..İçinde şüphe kaldıysa şifresini değiştir E-Mail ve Binance hesabının. Birisi erişim sağladıysa kaybeder.
Binance bu gibi durumlar için genelde mail atar. Mailde de bir pishing kodu vardır senin profilinde girdiğin. Örneğin koda "mahmut" yazarsın, mailin sağında "mahmut" yazar. Bu da mailin spam olup olmadığını anlamanı sağlar.Arkadaşlar az önce mesaj kutumu spam olarak bir mesaj düştü, binance hesabınız şüpheli işlemler sebebi ile bloke edilmiştir şu linke basıp gerekli işlemleri yapınız diyor. Ben dolandırıcı olduklarına eminim mesajı açtım ama linke basmadim sıkıntı olur mu?
Hocam kesinlikle kandırmaca mesajlar. Kaç kere al sat yaptım hesapta bloke filan yok.Dolandırıcı ama SMS veya mail doğru olduğunu bildiğiniz halde bile tıklamamanızda fayda var. Çok merak ediyorsan binance hesabına girip bildirimlere bakarsan daha iyi olur.