Neler Yeni

BİNANCE KİMLİK DOĞRULAMA YAPMADAN MİNİNG

HÜDELFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüdelfa Yıldız
Herkese merhaba ekran kartımla mining yapacağım fakat 18 yaş altında olduğum için kimlik doğrulaması yapamıyorum, şuan kimlik doğrulaması yapmadan sanırım mining yapabiliyorum ama parayı çekemiyorum acaba doğrulama yapana kadar kazım yapsam doğrulama yaptığımda paramı çekebiliyor muyum?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kripto yatırma işlemini yapamazsın kimlik doğrulama yapmadan

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Herkese merhaba ekran kartımla mining yapacağım fakat 18 yaş altında olduğum için kimlik doğrulaması yapamıyorum, şuan kimlik doğrulaması yapmadan sanırım mining yapabiliyorum ama parayı çekemiyorum acaba doğrulama yapana kadar kazım yapsam doğrulama yaptığımda paramı çekebiliyor muyum?
Yapabilirsin. Dediğin gibi parayı çekemezsin ama.

(Belki seviye 1 doğrulama isteyebilir yalnız.)

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,565
İsim
Taha yücel
Yani evet kazım yaparsın ama kazdığın kriptoyu yatıracak bir cüzdanın olmaz doğrulamadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni kurallar ile doğrulama yapmadan olmuyor
ben mining yapıyorum nicehash ile ama parayı çekiceğim zaman nerden çekmeliyim binancede şeyi sevmedim selfie felan istiyormuş @RevDeisDou btc türkten çekmiş oluyormu nasıl çekicem hiç bilmiyorum onu

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Yani evet kazım yaparsın ama kazdığın kriptoyu yatıracak bir cüzdanın olmaz doğrulamadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni kurallar ile doğrulama yapmadan olmuyor
O zaman şöyle yapar bir ETH cüzdanı açar kendine borsalardan bağımsız orada biriktirir parayı. Doğrulama yapmak istediğinde de doğrular ve biriken ETH yi borsaya transfer eder.

NiceHash ile mining yapmak da bir seçenek. Program kendisi bir BTC cüzdanı veriyor (Bu yazılım BTC olarak veriyor geliri.) sana para orada birikiyor çekmek istediğinde de oradan borsaya transfer edebiliyorsun.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ben mining yapıyorum nicehash ile ama parayı çekiceğim zaman nerden çekmeliyim binancede şeyi sevmedim selfie felan istiyormuş @RevDeisDou btc türkten çekmiş oluyormu nasıl çekicem hiç bilmiyorum onu
Binance dışında bilmiyorum maalesef
O zaman şöyle yapar bir ETH cüzdanı açar kendine borsalardan bağımsız orada biriktirir parayı. Doğrulama yapmak istediğinde de doğrular ve biriken ETH yi borsaya transfer eder.

NiceHash ile mining yapmak da bir seçenek. Program kendisi bir BTC cüzdanı veriyor sana para orada birikiyor çekmek istediğinde de oradan borsaya transfer edebiliyorsun.
Evet böyle bir cüzdan vardı ama detaylı bilmiyorum nasıl oluyor

HÜDELFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hüdelfa Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapabilirsin. Dediğin gibi parayı çekemezsin ama.

(Belki seviye 1 doğrulama isteyebilir yaln

NiceHash ile mining yapmak da bir seçenek. Program kendisi bir BTC cüzdanı veriyor sana para orada birikiyor çekmek istediğinde de oradan borsaya transfer
yani mining yapmam mümkün mü?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
yani mining yapmam mümkün mü?
Kendi kişisel bilgisayarınla yapacaksan Nicehash kullanabilirsin. Mining rigi kuracaksan ilk yazdığım ETH cüzdanı yöntemini kullanabilirsin.

Yani evet yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom