abcd1234 80+ Silver Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 2,965 En İyi Cevap 2 25 Şubat 2021 #1 Dostlar Binance'a üye oldumi TC No'yu girdim. Sonrasında Selfie, Kimlik kartının fotoğrafını istiyor. Bunları verirken azıcık şüphelendim. Sizce vermeli miyim??
Dostlar Binance'a üye oldumi TC No'yu girdim. Sonrasında Selfie, Kimlik kartının fotoğrafını istiyor. Bunları verirken azıcık şüphelendim. Sizce vermeli miyim??
Tosbağa 80+ Bronze Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 1,720 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 750 İsim SAMET SAMET 25 Şubat 2021 #2 ver hocam sıkıntı olacağını düşünmüyorum coinmarketcap'ta dünyanın en büyük borsası olarak gösteriliyor Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Şubat 2021 ama vermeden de işlem yapılıyor diye biliyorum
ver hocam sıkıntı olacağını düşünmüyorum coinmarketcap'ta dünyanın en büyük borsası olarak gösteriliyor Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Şubat 2021 ama vermeden de işlem yapılıyor diye biliyorum
Borsa Kaplanı 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6,007 En İyi Cevap 2 25 Şubat 2021 #3 Sorun olmaz dostum, bu piyasalar henüz devlete kontrolünde olmadığı için borsalar kendini güvenceye almak için istiyor. Tabii her önüne gelen borsaya verme. Binance güvenilirdir mesela.
Sorun olmaz dostum, bu piyasalar henüz devlete kontrolünde olmadığı için borsalar kendini güvenceye almak için istiyor. Tabii her önüne gelen borsaya verme. Binance güvenilirdir mesela.
Excator23cm 80+ Gold Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 6,110 25 Şubat 2021 #4 Bende aynı şeyleri yaptım büyük bir borsa için normall bence
Heath Ledger 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,441 Dahası Reaksiyon skoru 1,649 İsim Heath Ledger 25 Şubat 2021 #5 JonnNorth yazmış: Dostlar Binance'a üye oldumi TC No'yu girdim. Sonrasında Selfie, Kimlik kartının fotoğrafını istiyor. Bunları verirken azıcık şüphelendim. Sizce vermeli miyim?? Devamı için tıklayın... Banka hesabı açarken de bir sürü imza atıyorsun. Farkı yok
JonnNorth yazmış: Dostlar Binance'a üye oldumi TC No'yu girdim. Sonrasında Selfie, Kimlik kartının fotoğrafını istiyor. Bunları verirken azıcık şüphelendim. Sizce vermeli miyim?? Devamı için tıklayın... Banka hesabı açarken de bir sürü imza atıyorsun. Farkı yok