Neler Yeni

Binance para gönderme?

Merhaba aile üyemin adına bir binance hesabı açtık ve kimlik doğrulama, selfie vb. herşeyi tamamladık kendi papara hesabımla o hesaba para yatırmak istiyorum ama kabul etmiyor birde papara hesabı benim üzerime ancak kredi kartında USDT alacakken isim değişikliği olmuyor yani papara kartımın ismi benim ismim ancak orada aile üyemin ismi yazıyor acaba ondan mı kabul etmiyor yoksa papara kaldırıldı diye mi?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Merhaba aile üyemin adına bir binance hesabı açtık ve kimlik doğrulama, selfie vb. herşeyi tamamladık kendi papara hesabımla o hesaba para yatırmak istiyorum ama kabul etmiyor birde papara hesabı benim üzerime ancak kredi kartında USDT alacakken isim değişikliği olmuyor yani papara kartımın ismi benim ismim ancak orada aile üyemin ismi yazıyor acaba ondan mı kabul etmiyor yoksa papara kaldırıldı diye mi?
Açıklamayı okursanız para gönderilecek kartın sahibi ile hesabın sahibi aynı kişi olmalı.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Artık hiçbir borsaya Papara/İninal gibi kartlarla para aktarılamıyor.

Binance TR hesabı açıp oraya banka hesabınızdan EFT/Havale yapıp normal (Global) Binance'a transfer edebilirsiniz.

TEŞKİLAT

80+ Silver
Peki papara üzerinden EFT yapmam mümkün mü?
Papara üzerinden hiçbir türlü Binance veya Türk Kripto Borsalarına para gönderemezsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Excator23cm

80+ Gold
Binance sahibinin adı ile para atacağın hesabın sahibi aynı kişi olmalıdır isim soyisim aynı olmalıdır.

Excator23cm

80+ Gold
Peki operatör ismini değiştirsem olurmu paycell birde numara onun ?
Tam emin değilim ama çekme yatırma işlemi için gidin ziraatten binance'a kayıtlı kişi adına banka heasbı vadesiz heesap açın ziraat para falanda kesmiyor en iyisi bu dediğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,797
Üyeler
161,346
Son üye
Emirhank17