Muhammet Öztürk
80+ Bronze
Görünen o ki güncelde bir etkinliği var yeni indirecekken farkettim hesabı açtıktan sonra girebileceğim bir referans kodu verebilir misiniz
hala girmediysen verebilirim tr ye kayıt olma vergi muhabbeti vs varGörünen o ki güncelde bir etkinliği var yeni indirecekken farkettim hesabı açtıktan sonra girebileceğim bir referans kodu verebilir misiniz
her türlü vergi alırlar bro muaf durumu yok bu arada zaten tr de ay sonu bakiyeye göre çok düşük komisyon.hala girmediysen verebilirim tr ye kayıt olma vergi muhabbeti vs var
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.binance.info/tr/activity/referral-entry/CPA/together-v3?ref=CPA_00U101U0L6
referans CPA_00U101U0L6
Katılıyorum artık neredeyse her yerde geliyor vergi kriptolara bu arada binance de kaldıraçlı işlemler var değilmi şuanlık en güvenilir olanı olduğu için bu uygulamayı kullanıyorum ancak kaldıraç da denemek istiyorumher türlü vergi alırlar bro muaf durumu yok bu arada zaten tr de ay sonu bakiyeye göre çok düşük komisyon.
Bunu da sen diyince farkettim uygulaması bile farklıymış arada ne fark var ki komisyon alımı değişirmi acabahangi biance yi kullanmalıyız tr olan mı diğeri mi daha iyi
Verdiğin yerden Outlook ile hesap açılmıyor anlaşılan diğer arkadaşın referansını global yerden girdim bu yüzdenbu arada ref vermek yasak olabilir.
Kaldıraç var bro, ama 7k$ kaybeden biri olarak bulaşmaKatılıyorum artık neredeyse her yerde geliyor vergi kriptolara bu arada binance de kaldıraçlı işlemler var değilmi şuanlık en güvenilir olanı olduğu için bu uygulamayı kullanıyorum ancak kaldıraç da denemek istiyorum
Bunu da sen diyince farkettim uygulaması bile farklıymış arada ne fark var ki komisyon alımı değişirmi acaba
Verdiğin yerden Outlook ile hesap açılmıyor anlaşılan diğer arkadaşın referansını global yerden girdim bu yüzden
Minumum miktarda denerim zaten o kadar param yokKaldıraç var bro, ama 7k$ kaybeden biri olarak bulaşma
Bu tc kimlik numarası da istiyorhala girmediysen verebilirim tr ye kayıt olma vergi muhabbeti vs var
https://www.binance.info/tr/activity/referral-entry/CPA/together-v3?ref=CPA_00U101U0L6
referans CPA_00U101U0L6