Novacropland
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
ben alalı 3 gün oluyor usdt aldım bende ama bu kısım hala böyle bende deSizdede böyle mi 100tl lik bnb aldım ama 0 gözüküyor etkinlik yerinde
Alıntıyı görüntüle
ben alalı 3 gün oluyor usdt aldım bende ama bu kısım hala böyle bende deSizdede böyle mi 100tl lik bnb aldım ama 0 gözüküyor etkinlik yerinde
Alıntıyı görüntüle
Canlı desteğe yazdım katılmışsınız sıkıntı yok dedi.ben alalı 3 gün oluyor usdt aldım bende ama bu kısım hala böyle bende de
Hocam sana geldi mi ?Alım satım yapmayın alın bekleyin 1-2 güne geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alım satım yapmayın alın bekleyin 1-2 güne geliyor
1-2günde geliyor genelde
Benim hesabım önceden vardı ama hiç işlem yapmamıştım şimdi 100 TL'ye bnb aldım umarım 1-2 güne dediğiniz miktar gelir "katıldınız" yazısını gördüm ve işlem hacmim de 0 usdt idi16 ocakta bitiyor kampanya, sonra 1-2 gün içerisinde gelir. Bana diğer kampanyada o şekilde oldu.
İşlem yapmadıysanız olur muhtemelen ama kişi sınırı da vardı.Benim hesabım önceden vardı ama hiç işlem yapmamıştım şimdi 100 TL'ye bnb aldım umarım 1-2 güne dediğiniz miktar gelir "katıldınız" yazısını gördüm ve işlem hacmim de 0 usdt idi
Yani kişi sınırını bilemiyorum "katıldınız" yazısı yazıyor ve dediğim gibi herhangi bir işlem hacmim yokİşlem yapmadıysanız olur muhtemelen ama kişi sınırı da vardı.
Adamın düşüncesine katılıyorum ama.Her konuda böyle yazan biri oluyo nerde kaldı demiştim ilk sen oldun![]()
tam anlayamadım hocam neyi alsat yaptınız neyi dönüştürdünüz ?Canlı desteğe yazdım katılmışsınız sıkıntı yok dedi.
Direk dönüştür kısmından işlem yaptığımız için orada gözükmüyormuş. Orada gözükmesi için al-sat kısmından yapmak gerekiyormuş. Ama yapmasanızda olur katılmışsınız dedi. Ben yinede al sat kısmından alım yaptım ne olur ne olmaz. Bakalım 24 saat sonra güncellenecek mi
Bir dönüştür kısmı var birde al-sat kısmı. Al-sat kısmından yaparsan o ekrana yansıyor dedi.tam anlayamadım hocam neyi alsat yaptınız neyi dönüştürdünüz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
etkinlik bitiş tarihi olan 16.01.2025 tarihinden sonra takip eden 30 iş günü içinde ödüller yatırılacaktır dedi canlı destek