Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Serhat Gül
ben alalı 3 gün oluyor usdt aldım bende ama bu kısım hala böyle bende de
Canlı desteğe yazdım katılmışsınız sıkıntı yok dedi.
Direk dönüştür kısmından işlem yaptığımız için orada gözükmüyormuş. Orada gözükmesi için al-sat kısmından yapmak gerekiyormuş. Ama yapmasanızda olur katılmışsınız dedi. Ben yinede al sat kısmından alım yaptım ne olur ne olmaz. Bakalım 24 saat sonra güncellenecek mi

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
erhan nalbantoğlu
müşteri hizmetlerine sordum bende yılar önce açmıştım hesabı o yüzden vermez ilk kez hesap açanlara veriliyor dedi bende çektim paramı

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
16 ocakta bitiyor kampanya, sonra 1-2 gün içerisinde gelir. Bana diğer kampanyada o şekilde oldu.
Benim hesabım önceden vardı ama hiç işlem yapmamıştım şimdi 100 TL'ye bnb aldım umarım 1-2 güne dediğiniz miktar gelir "katıldınız" yazısını gördüm ve işlem hacmim de 0 usdt idi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,190
İsim
yusuf ecer
Benim hesabım önceden vardı ama hiç işlem yapmamıştım şimdi 100 TL'ye bnb aldım umarım 1-2 güne dediğiniz miktar gelir "katıldınız" yazısını gördüm ve işlem hacmim de 0 usdt idi
İşlem yapmadıysanız olur muhtemelen ama kişi sınırı da vardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kaan
Canlı desteğe yazdım katılmışsınız sıkıntı yok dedi.
Direk dönüştür kısmından işlem yaptığımız için orada gözükmüyormuş. Orada gözükmesi için al-sat kısmından yapmak gerekiyormuş. Ama yapmasanızda olur katılmışsınız dedi. Ben yinede al sat kısmından alım yaptım ne olur ne olmaz. Bakalım 24 saat sonra güncellenecek mi
tam anlayamadım hocam neyi alsat yaptınız neyi dönüştürdünüz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

etkinlik bitiş tarihi olan 16.01.2025 tarihinden sonra takip eden 30 iş günü içinde ödüller yatırılacaktır dedi canlı destek

Son düzenleme:

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Serhat Gül
tam anlayamadım hocam neyi alsat yaptınız neyi dönüştürdünüz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

etkinlik bitiş tarihi olan 16.01.2025 tarihinden sonra takip eden 30 iş günü içinde ödüller yatırılacaktır dedi canlı destek
Bir dönüştür kısmı var birde al-sat kısmı. Al-sat kısmından yaparsan o ekrana yansıyor dedi.

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
100 tl yatırdım ve BTC aldım ama işlem hacmim 0 USDT gözüküyor bir sorun olur mu hocam? @freygasm

enthy7

80+
ilk alım satım işlemine olduğuna emin miyiz arkadaşlar? Yeni yıla Binance TR ile başlayına tıklıyorum alttaki Katıldınız diyor. Eski üyeyim ancak epeydir kullanmıyordum? Yoksa şuan katıldım 100 TL'lik işlem mi yapmam gerek?

Top Bottom