Neler Yeni

Binance TR Kimlik Dogrulama Sorunu

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
Ben 15 yaşındayım ve binance kullanacağım kimlik doğrulama istiyor kimliği abimin kimliğini girsem ben kullansam bir sıkıntı olurmu

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
olmaz

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

Patatesx0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hulusi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
papara oneriliyor genelde ama ininali bilmiyorum kulanılıyormu
Hocam papara kullanacaktır da 2 3 sefer para gönderdim papara hesaba para gitmiyordu tekrar gönderdiğim hesaba geliyordu o yüzden onu kullanmiyorm

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bir sıkıntı olmaz adınıza kredi vs bir şey de çekemezler ıslak imza olayları var rahatça kullanabilirsiniz
çoklu hesap kullanımının önüne geçme amaçlı yapılan bir doğrulamadır ben de kullanıyorum

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
Hocam papara kullanacaktır da 2 3 sefer para gönderdim papara hesaba para gitmiyordu tekrar gönderdiğim hesaba geliyordu o yüzden onu kullanmiyorm
nasıl para gitmiyordu anlamadim

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

Enes Berk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Berk Fırtına
binance tr uygulamasından transfer yapabılmem ıcın lvl2 olmam ıstenıyo tıklıyorum kımlık fotografı cekıcem fotografı ya düzgün çekmiyo yada hata veriyo bılgısayardan yapayım dıyorum kımlık bılgılerınızı hızlı yapmak ıcın qr kodu tara dıyo telefon taramıyo orda yazıyo qr kodunu tarayamıyorsanız kopyalayıp telefonunuza gonderın dıyo kopyalayıp nereye yapıştırıcam ben bunu bana biri yardımcı olsun lütfen youtube ta bakmadığım araştırmadığım yer kalmadı asla ama asla lvl2 olamıyorum sürekli bir şeyler engel oluyor lütfen yardımcı olun yoksa telefon bılgısayar ne varsa kırıcam evde sinirden çıldırdım

Top Bottom