Neler Yeni

Yardım Binance TR oturum süresi doldu hatası.

kyagizzz

80+ Bronze
Arkadaşlar merhabalar binance tr oturum süresi doldu gibi bir hata alıyorum telefonumda. 5 gün oldu giriş yapalı 5 günde bir böyle mi olucak bunu nasıl uzatbilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhabalar binance tr oturum süresi doldu gibi bir hata alıyorum telefonumda. 5 gün oldu giriş yapalı 5 günde bir böyle mi olucak bunu nasıl uzatbilirim
Her seferinde SMS gelmesi sıkıntı annemin numarasına kayıtlı olduğu için. Google authenticatör kullansam SMS gerekirmi

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Dostum ben her seferinde giriyorum. çözüme bundan yaklaşık 1 yıl önce bakmıştım ama bulamamıştım. büyük bir ihtimalle güvenlik içindir. Google authenticatör işine gelirsek de onu etkinleştirmek "2 aşamalı doğrulama" diye geçiyor. Yani illaki sms gelir diye düşünüyorum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Her seferinde SMS gelmesi sıkıntı annemin numarasına kayıtlı olduğu için. Google authenticatör kullansam SMS gerekirmi
Ama güvenlik amaçlı istiyor. Mecbursun bu şekilde girmeye.

kyagizzz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama güvenlik amaçlı istiyor. Mecbursun bu şekilde girmeye.
Abii Google authenticatör ile giriş yapınca sadece ordaki kod yetiyor galiba. Binance da yetiyordu tr de yetiyormu bilmiyorum. Binance tr uygulamasında çıkış yapmayı bulamadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali Buğra CİRİT

Google authenticator yetiyor girmek için

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Abii Google authenticatör ile giriş yapınca sadece ordaki kod yetiyor galiba. Binance da yetiyordu tr de yetiyormu bilmiyorum. Binance tr uygulamasında çıkış yapmayı bulamadim
Telefondan kod belli sürelerde istiyor. E postadan onayı girerken istiyor ama telefondan doğrulaması belli sürelerde istiyor.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Durmadan istemesin yeterli (3 haftada bir ayda bir fln)
O işte imkansız.

Ama 1 haftada bir mi ne istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Güvenlik amaçlı oturumu sonlandırıyor, bence gayet güzel bir özellik ancak sinir bozuyor.

Top Bottom