Skynel
80+ Gold
Dahası
Dostlar bugün ethermineda ki bütün param binance hesabıma yatmış ama nasıl kendi kartıma cekeceğim bilmiyorum
Alım-satim yapman lazımDostlar bugün ethermineda ki bütün param binance hesabıma yatmış ama nasıl kendi kartıma cekeceğim bilmiyorum
Piyasalara gir. ETH/TRY çiftini bul.Nasıl yapabilirim hocam bunu?
Papara hesabı oluşturup oraya aktardıktan sonra mı kendi hesabımıza çekebiliyoruzPiyasalara gir. ETH/TRY çiftini bul.
Satış yap. Zaten nasıl olduğunu anlarsın.
Artık TRY n var.
Spot cüzdan ekranında çekme - - >nakit - - >papara yolunu izle.
Spot Cüzdana gir ordan ethnin sağındaki seçeneklerden alım satım'a bas ETH/TRY'ye bas gerisin halledebilirsin zaten.Nasıl yapabilirim hocam bunu?
Hesabinizda risk doğrulama incelemesi yapılıyor diyor hocam.Piyasalara gir. ETH/TRY çiftini bul.
Satış yap. Zaten nasıl olduğunu anlarsın.
Artık TRY n var.
Spot cüzdan ekranında çekme - - >nakit - - >papara yolunu izle.
Risk incelemesi yapılıyor diyor hocam ayın 13 üne kadar sürer yazıyor ama bakalım.Spot Cüzdana gir ordan ethnin sağındaki seçeneklerden alım satım'a bas ETH/TRY'ye bas gerisin halledebilirsin zaten.
Sonra spot cüzdanına geri dönüp try çekme yapıcaksın paparaya.
Hesabınızı ne zaman onayladınız?Hesabinizda risk doğrulama incelemesi yapılıyor diyor hocam.
Evet.Papara hesabı oluşturup oraya aktardıktan sonra mı kendi hesabımıza çekebiliyoruz
Para çekmişsen 15 dk içinde geçer.2 hafta kadar oldu hocam ama düzeldi papara hesabima ne zaman yatar para bir bilgin var mı