Neler Yeni

🔥İndirim BinanceTR 20$ Hediye Pizza Günü🍕🔥

paribu tabii ki de 1 milyon dolar dağıtmadı, 300 lira 100 x 100 x 100 olmak üzere 3 farklı gruba dağıtıldı, 100 lirasını yemeksepeti, 100 lirasını paribu, 100 lirasını ise kampanyaya katılan pizzacılar karşıladı. bu sayede üç tarafta reklamını yapmış oldu. ayrıca pizza da bahane çünkü maliyeti en ucuz olan ürün, 1 büyük boy pizzayı en fazla 30-40 liraya üretiyorlar. ama yine de güzel bir kampanyaydı yerelde. globalde hiçbir firma para dağıtmıyor bu şekilde dağıtamaz çünkü direkt zarar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert Enes
yav pizza huttan pizza söyledim elde kalan pizzaları getirmişler arayıp şikayet ettim de ne fayda.

~helloworld

80+ Bronze

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Baran Çelik
Lan binanc adam ol lan paribunun bulugunu şey yap sen....

Bayramdurmus

80+ Bronze
yav pizza huttan pizza söyledim elde kalan pizzaları getirmişler arayıp şikayet ettim de ne fayda.
pizza hut hep oyle bana da 3 saatte yolladılar kafalarına gore malzeme atmıslar beles diye mi anlamadım ama normalde para versen de boyle pizza hut ve kfc kapatılması gerekiyor is gıda bu isi beceremıyor

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
100 kişiye verdiklerini gördüğüm gibi yaptığım takip ve paylaşımı geri çektim.
Paribu'nun Binance'den daha büyük olduğunu anlamış olduk bence :D (her anlamda, belki piyasa değeri dışında ama olsun)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 büyük boy pizzayı en fazla 30-40 liraya üretiyorlar.
Hangi pizzacı orası, söyleyin de yemeyelim oradan :D

100 kişiye verdiklerini gördüğüm gibi yaptığım takip ve paylaşımı geri çektim.
Paribu'nun Binance'den daha büyük olduğunu anlamış olduk bence :D (her anlamda, belki piyasa değeri dışında ama olsun)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi pizzacı orası, söyleyin de yemeyelim oradan :D
pizza hut, veya diğerleri hiç fark etmez. hamurun maliyeti 5tl üstüne koydukları peynirin maliyeti 15tl diğer malzemeler 10tl sucuk,salam vs 10tl tutar max zaten her dilimde zar zor 1 tane var çoğu da piliç kullanıyor et ürünlerinde

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
pizza hut, veya diğerleri hiç fark etmez. hamurun maliyeti 5tl üstüne koydukları peynirin maliyeti 15tl diğer malzemeler 10tl sucuk,salam vs 10tl tutar max zaten her dilimde zar zor 1 tane var çoğu da piliç kullanıyor et ürünlerinde
Maliyetin çok düşük olduğu konusunda haklısınız ama 30 40 lira da değil, yine sadece pizza için 60 70 lira bir masrafı olur. Özelleştirmesi olan pizzalar, yani ekstra ücret alınan pizzalar illa ki maliyeti yukarı taşıyor, örneğin pastırma içeren kavurma içeren pizzalar var. Ancak totale baktığımızda haklısınız. Satışa yansıyan fiyatta sadece maliyeti yok ama onu da hesaba katmak gerekli, restoranların bir elektrik su çalışan giderleri de var. Üstüne tabii açgözlülük, greedflasyon payı koyuyorlar.

Maliyetin çok düşük olduğu konusunda haklısınız ama 30 40 lira da değil, yine sadece pizza için 60 70 lira bir masrafı olur. Özelleştirmesi olan pizzalar, yani ekstra ücret alınan pizzalar illa ki maliyeti yukarı taşıyor, örneğin pastırma içeren kavurma içeren pizzalar var. Ancak totale baktığımızda haklısınız. Satışa yansıyan fiyatta sadece maliyeti yok ama onu da hesaba katmak gerekli, restoranların bir elektrik su çalışan giderleri de var. Üstüne tabii açgözlülük, greedflasyon payı koyuyorlar.
zincir pizzacılar neyse de normal pizzacılar da durum dediğim gibi 30-40 lira ürünün ham maliyeti var tabi kira maaş vergi kurye masrafı falan eklenince 300 liraları buluyor fiyatları ama bence yine de olması gereken fiyat büyük boy pizza için 150-200 lira bandında olmalı.. 3-4x kar marjı yeterli oldukça

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
zincir pizzacılar neyse de normal pizzacılar da durum dediğim gibi 30-40 lira ürünün ham maliyeti var tabi kira maaş vergi kurye masrafı falan eklenince 300 liraları buluyor fiyatları ama bence yine de olması gereken fiyat büyük boy pizza için 150-200 lira bandında olmalı.. 3-4x kar marjı yeterli oldukça
O maliyetleri nasıl elde ediyorlar? 30 lira dediğiniz miktar 1 dolar bile değil, tavuk sucuk dahi kullansa rahatlıkla 60 TL'yi bulur.

Top Bottom