Binancetr,Paramı Karta Çekememiyorum Yardım.

Fevkalade

80+
Reaksiyon skoru
92
Merhaba.Binancetr deki paramı kartıma çekmek istiyorum fakat işleme başarısız diyor.nasıl çözerim?
asfaf.PNG

Merhaba.Binancetr deki paramı kartıma çekmek istiyorum fakat işleme başarısız diyor.nasıl çözerim?Alıntıyı görüntüle
Doğrulama yaptınız mı? Gönderdiğiniz hesap size mi ait. Başka birisinin kartına gönderim yapmaz ve doğrulama yapmanız gerekiyor. Onun haricinden başka bir sıkıntı şifre değişikliği yaptıysanız 24 saat içinde çekim yaptırmaz.

Doğrulama yaptınız mı? Gönderdiğiniz hesap size mi ait. Başka birisinin kartına gönderim yapmaz ve doğrulama yapmanız gerekiyor. Onun haricinden başka bir sıkıntı şifre değişikliği yaptıysanız 24 saat içinde çekim yaptırmaz.
Doğrulama yaptım.Ve ilk kez para çekimi yapıcağım için başka birinin kartı olması sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Bu arada kart annemin

Doğrulama yaptım.Ve ilk kez para çekimi yapıcağım için başka birinin kartı olması sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Bu arada kart annemin
Binance hesabı ve paranın yollanacağı kart aynı kişi üzerine olmalı. Farklı birinin kartına para aktaramazsın.

İşte bahsettiğim olay o zaten başkasının adına olan karta gönderim yapamazsınız. Kendi adınıza olması gerekiyor zaten çekim yaparken de o uyarıyı verir eğer okursanız kabul etmeden önce yazıyı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,884
Üyeler
184,696
Son üye
oktayarabd
Geri