Neler Yeni

Yardım Binanceye nasıl güveniyorsunuz?

Musa Dinç

80+ Bronze
Ben güvenmiyorum kullanmıyorum utanmasalar evin tapusu arabanın ruhsatı falan isticekler.

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,092
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Herkes aynı mantıkla güveniyor. Mantık da şu: Bu kadar insan kayıt olmuş keriz olamaz o yüzden bana da bir şey olmaz.
Ama güvenilir yani. Nerden anladın diye sorarsanız o kadar kişi kayıt olmuş keriz olamazlar.

Son düzenleme:

Musa Dinç

80+ Bronze
Binance'ın TR şirketi ve Binance TR uygulaması var :D
Bir laf var 3 türk bir araya gelse devlet kurar 2 kişi bir araya gelse devlet yıkar diye bu türk yerli coin noldu adam parayı alıp kaçtı çiftlik bank vs .

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bir laf var 3 türk bir araya gelse devlet kurar 2 kişi bir araya gelse devlet yıkar diye bu türk yerli coin noldu adam parayı alıp kaçtı çiftlik bank vs .
E hocam zaten binance türk kuruluşu değil ki TR sadece Türkiye kolu yani.
Ben %100 güvenilir zaten diyemem ancak dünyadaki en büyük hacime sahip kripto borsası

Musa Dinç

80+ Bronze
E hocam zaten binance türk kuruluşu değil ki TR sadece Türkiye kolu yani.
Ben %100 güvenilir zaten diyemem ancak dünyadaki en büyük hacime sahip kripto borsası
Tr şirketi CEO su başkanı vs türk

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Türkiye de kolu olmayan binanceye nasıl güveniyorsunuz? Mesela TC kimlik fotosunu fln çekiyorsunuz?
hocam ben aslında pek güvenmiyordum ama sonra bu borsanın kendi coini yani BNB ilk 10 a girince güvenimde geldi çünkü ilk 10 a giren bi coin in dolandırıcılık yapıp kaçaması çok düşük ihtimal.

Musa Dinç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Fırat Cakar
Türkiye de kolu olmayan binanceye nasıl güveniyorsunuz? Mesela TC kimlik fotosunu fln çekiyorsunuz?
Günlük hacmi yaklaşık 1,5trilyon$, Türkiye için sorarsan yeni kripto yasa tasarısı düzenlemesi için hükümet direk binance yetkilileri ile görüşme sağladı bilmeni isterim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ben güvenmiyorum kullanmıyorum utanmasalar evin tapusu arabanın ruhsatı falan isticekler.

Herkes aynı mantıkla güveniyor. Mantık da şu: Bu kadar insan kayıt olmuş keriz olamaz o yüzden bana da bir şey olmaz.
Çünkü ıslak imza olmadan kişinin hakkında işlem yapılamıyor. Ben buna güvenip de girdim. Öte yandan günlük işlem hacmi milyarları trilyonları bulan bu borsaya güvenmeyip neye güvenebilirim ki ? BTC Türk'e mi :D ?

Top Bottom