slmbnemıstık
80+ Silver
- Katılım
- 12 Ocak 2021
- Mesajlar
- 3,765
- Reaksiyon skoru
- 3,201
Türkiye de kolu olmayan binanceye nasıl güveniyorsunuz? Mesela TC kimlik fotosunu fln çekiyorsunuz?
Binance'ın TR şirketi ve Binance TR uygulaması varTürkiye de kolu olmayan binanceye nasıl güveniyorsunuz? Mesela TC kimlik fotosunu fln çekiyorsunuz?
Bir laf var 3 türk bir araya gelse devlet kurar 2 kişi bir araya gelse devlet yıkar diye bu türk yerli coin noldu adam parayı alıp kaçtı çiftlik bank vs .Binance'ın TR şirketi ve Binance TR uygulaması var![]()
E hocam zaten binance türk kuruluşu değil ki TR sadece Türkiye kolu yani.Bir laf var 3 türk bir araya gelse devlet kurar 2 kişi bir araya gelse devlet yıkar diye bu türk yerli coin noldu adam parayı alıp kaçtı çiftlik bank vs .
Tr şirketi CEO su başkanı vs türkE hocam zaten binance türk kuruluşu değil ki TR sadece Türkiye kolu yani.
Ben %100 güvenilir zaten diyemem ancak dünyadaki en büyük hacime sahip kripto borsası
TR'ye güvenmiyor iseniz global borsayı kullanabilirsiniz veyahut başka bir borsa size kalmışTr şirketi CEO su başkanı vs türk
Changpeng ZhaoTr şirketi CEO su başkanı vs türk
hocam ben aslında pek güvenmiyordum ama sonra bu borsanın kendi coini yani BNB ilk 10 a girince güvenimde geldi çünkü ilk 10 a giren bi coin in dolandırıcılık yapıp kaçaması çok düşük ihtimal.Türkiye de kolu olmayan binanceye nasıl güveniyorsunuz? Mesela TC kimlik fotosunu fln çekiyorsunuz?
Cep derken lafın gelişi yani orada çalışanlar da türk.
Günlük hacmi yaklaşık 1,5trilyon$, Türkiye için sorarsan yeni kripto yasa tasarısı düzenlemesi için hükümet direk binance yetkilileri ile görüşme sağladı bilmeni isterimTürkiye de kolu olmayan binanceye nasıl güveniyorsunuz? Mesela TC kimlik fotosunu fln çekiyorsunuz?
Ben güvenmiyorum kullanmıyorum utanmasalar evin tapusu arabanın ruhsatı falan isticekler.
Çünkü ıslak imza olmadan kişinin hakkında işlem yapılamıyor. Ben buna güvenip de girdim. Öte yandan günlük işlem hacmi milyarları trilyonları bulan bu borsaya güvenmeyip neye güvenebilirim ki ? BTC Türk'e miHerkes aynı mantıkla güveniyor. Mantık da şu: Bu kadar insan kayıt olmuş keriz olamaz o yüzden bana da bir şey olmaz.