Neler Yeni

Yardım Binanceye nasıl güveniyorsunuz?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Herkes aynı mantıkla güveniyor. Mantık da şu: Bu kadar insan kayıt olmuş keriz olamaz o yüzden bana da bir şey olmaz.
Ama güvenilir yani. Nerden anladın diye sorarsanız o kadar kişi kayıt olmuş keriz olamazlar.
:ROFLMAO: Aynı şeyi çiftlik banka katılanlar da diyordu. Daha doğrusu ponzi sistemini ayakta tutan mantık bu. Ama binance dolandırıcı değil. Yani sanırım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yıl olmuş 2022 hala binance' a güvenmeyenler var ve bizim forumda. Durum vahim.

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can İLHAN
BTCTürk' e güvenilmesi gerektiğini düşünenler varsa, işlem hacimleri patlayacağı noktada verilen order'ları bekletmelerine kendi gözlerimle şahit oldum. Özellikle piyasadan almayı seçtiğinizde nedense hiç piyasa fiyatından alınmadığını mikro yatırımcılar dahil olmak üzere bütün işlemleri kendi lehine yaptıklarını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binance ise global, üç beş milyon insanla uğraşmıyorlar global bir borsa. bu sebepten herhangi bir dolandırıcılık vs yapacak olmaları ileride kazanacakları düzenli geliri baltalar. Açılan bir borsanın dolandırma ihtimali tamamen o borsayı kullanan kişi sayısı ile alakalıdır. Thodex gibi baktınız karşınızda gate gibi binance gibi devler var, aza tamah etmeyelim diyip sahip olunan borsayı alırsınız. Çünkü ilerde varolan kullanıcılarınızı da kaybedeceğinizi bilirsiniz.

AydNn

80+ Bronze
BTCTürk' e güvenilmesi gerektiğini düşünenler varsa, işlem hacimleri patlayacağı noktada verilen order'ları bekletmelerine kendi gözlerimle şahit oldum. Özellikle piyasadan almayı seçtiğinizde nedense hiç piyasa fiyatından alınmadığını mikro yatırımcılar dahil olmak üzere bütün işlemleri kendi lehine yaptıklarını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binance ise global, üç beş milyon insanla uğraşmıyorlar global bir borsa. bu sebepten herhangi bir dolandırıcılık vs yapacak olmaları ileride kazanacakları düzenli geliri baltalar. Açılan bir borsanın dolandırma ihtimali tamamen o borsayı kullanan kişi sayısı ile alakalıdır. Thodex gibi baktınız karşınızda gate gibi binance gibi devler var, aza tamah etmeyelim diyip sahip olunan borsayı alırsınız. Çünkü ilerde varolan kullanıcılarınızı da kaybedeceğinizi bilirsiniz.
btc türk yüzünden 15-20k zararım oldu zamanında kullanan varsa geçsin binanceye direk

Top Bottom