- Reaksiyon skoru
- 144
Arkadaşlar ön sokağımızda ve arka sokağımızda vdsl var ancak bizim bina adsl ve gerçekten çok yavaş. Bu durumda ne yapabilirim nereye başvurabilirim
Kullandığım internet türknet onlar altyapı getiriyor mu?
Superboxta da ping sorunu var diye geçmedimAynı durum bende de var. ADSL hız almaktansa superbox a başvurmuştum kotalı 100 gb.
Örnek vericek olursam CSGO da 50 60 ms alıyorum. Wifi ile bağlanırsan ping sorunu tabii ki olucaktır.Superboxta da ping sorunu var diye geçmedim
Ani yükselişler oluyor muÖrnek vericek olursam CSGO da 50 60 ms alıyorum. Wifi ile bağlanırsan ping sorunu tabii ki olucaktır.
Nadiren 120 140 ms leri görüyorum ama ethernet kablosuyla kullandığım için etkilemiyor. Kısacası aman aman bi ping artışı yok. Tek sıkıntısı statik ip si olmaması.Ani yükselişler oluyor mu
100gb kime yetecekki bi oyun indiriyosun 50-80gb zatenAynı durum bende de var. ADSL hız almaktansa superbox a başvurmuştum kotalı 100 gb.
Oyun 50 80 diyosun ama kime göre neye göre...100gb kime yetecekki bi oyun indiriyosun 50-80gb zaten
bana göre aylık 500-600gb harcıyorum en azOyun 50 80 diyosun ama kime göre neye göre...