Neler Yeni

Bindirimlere Son mu Artık❓❓(Kamu Spotu)

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa öncelikle 2-3 gün önce Reklamlarda böyle bir Kamu Spotu Görmüştüm Siz bu Kamu Spotu Hakkında ne düşünüyorsunuz ❓

Bence Eğer Gerçekten Uygulanırsa önem gösterilirse Çok İyi Bir şey Özellikle sürekli bindirim yapan PC firmalarına çözüm olabilir Eğer önem gösterilirse ve ağır cezalar uygulanırsa

Kamu Spotu Reklamı

Not:
bu Reklam Çok önceden Varmış YouTube'da ama TV'de İlk kez gördüm muhtmelen 1 ay falandır TV'de yayınlanıyor

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre siyah
Sahte indirimi anlaması zor değil zaten yardımcı sitelerle falan bir şeyi değiştirmeyecektir bilen için

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahte indirimi anlaması zor değil zaten yardımcı sitelerle falan bir şeyi değiştirmeyecektir bilen için
Hocam son kısmda ne demek istedin tam anlamadım biraz karışık olmuş orası

Yani demek istediğim zaten devlet olduğu için rahatlıkla zaten tüm satış fiyat o bu tüm dökümanlara erişebiliyor sadece İnsanları Sahte indirimlerde yoğun Talep olusturması gerekiyor sitede mesela bı PC sitesi 30K 'lık sistemi 35K yapıp sonra 33K diye F/P indirimli sistem diye satıyor diyelim Ki zaten çok fazla oluyor böyle her neyse

Şimdi 1-2 kişi şikayet etse çok takmayabilirler ama 200-300 kişi şikayet etse İlgilenirler bence , Ki zaten O sözde F/P diye sözde indirimli sundukları Videoları 20-50K kişi izliyor 200-300 kişiyi geç 800-1000 kişinin bile şikayet etmesi o kadar zor değil

Her şey yine vatandaşa bağlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,157
Üyeler
167,933
Son üye
Tejorpei
Top Bottom