Neler Yeni

BİONLUK ÖDEMEYİ NASIL ALIRIM ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Beyler başlıkta da gördüğünüz gibi birisiyle anlaştım tasarım konusunda şuan da yaptım da fakat ödeme mi nasıl alacağım hiç bilmiyorum ilk işim çünkü.İlk önce dosyalarımı gönderip ödemeyi almam gerekiyor yoksa ödemeyi aldıktan sonra mı dosyaları göndereceğim ? Bir de ödemeyi yaptı diyelim bunu nasıl nereden anlayacağım ?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistem şu şekilde ;

Sen dosyaları gönderirsin sistem bunu görür. Ardından karşıdaki kişi sana parayı gönderir. Bir sıkıntı olursa bunu bildirsin ve paranı her türlü alırsın.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem şu şekilde ;

Sen dosyaları gönderirsin sistem bunu görür. Ardından karşıdaki kişi sana parayı gönderir. Bir sıkıntı olursa bunu bildirsin ve paranı her türlü alırsın.
Aga ben adama pdf dosyasını attım sonra bana dedi ki ''Teşekkürler başka arkadaş ile hızlı ilerledik hemen yapıverdi'' dedi.Yani bana gerek kalmamış gibi söyledi.Ben şimdi bunu şikayet ediyim mi yoksa pdf dosyasından zaten bir şey çekip yapamaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga ben adama pdf dosyasını attım sonra bana dedi ki ''Teşekkürler başka arkadaş ile hızlı ilerledik hemen yapıverdi'' dedi.Yani bana gerek kalmamış gibi söyledi.Ben şimdi bunu şikayet ediyim mi yoksa pdf dosyasından zaten bir şey çekip yapamaz mı ?
Pdf dosyasından sonra ai ve epsyi de yollucaktım ama gerek kalmadı diyince yollamadım.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pdf dosyasından sonra ai ve epsyi de yollucaktım ama gerek kalmadı diyince yollamadım.
Karşı taraf ile eğitime geçin ; kullanmayacaksa sorun yok, kullanacaksa para ödemesi gerekir.

samet4747

80+ Platinum
Ben onaylamayana kadar bir şey göndermiyorum bionluk ile konuş

samet4747

80+ Platinum
Onaylamak nasıl oluyor aga ? Yani senin paketlerini satın alana kadar mı ?
Hizmeti verdin ya karşı taraf ödeme yapmış olsada tekrar onaylaması lazım verdiğin hizmeti beğenmeme durumu var adamın tekrar onaylaması lazım

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biriyle anlaşırsan siparişi başlatırsınız. Daha sonra müşteri ödeme yapar. Ardından dosyayı sisteme yüklersin, müşteri dosyayı inceleyip onay verirse para birkaç gün içinde hesabına aktarılır. Ama güvendiğin kişiler de olsa ilk önce mesaj kısmından bir demo gönder. Daha sonra kabul ederse tüm dosyaları siparişten gönderirsin.

Top Bottom