Neler Yeni

Biontech aşısı yan etki yapıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bünyeye göre değişir mesela babamda hiç yan etki yapmadı ama annem çok halsiz düştü.

Kol ağrısı oluyor diye biliyorum.
Bünyeden bünye'ye değişir. Çoğunlukla ateş ve kol ağrısı gibi yan etkiler yapıyor.
Benim bünyem güçlü, ilk gün biraz kolum ağrıdı sonrasında hiçbir şey olmadı. Biraz halsizlik olabilir belki...
kişiden kişiye değişir benim dedemin annesi vuruldu 96 yaşında kolu bile ağrımadı ama tanıdıklarımdan 3 gün halsiz kalan ateşi çıkan var
1. gün sadece koluma deyince ağrıdı. 2. gün hareket ettirince çok hafif ağrıdı. 3. gün geçti.
Valla bende bugün oldum bakalım ne olacak.
Kişiden kişiye değişir
İlk dozu 1 saat önce oldum 4-5 dakika kolumda hafif uyuşma oldu geçti başka bir şey hissetmedim ikinci doz kolu biraz agritabiluyor diye biliyorum

Bünyeye göre değişir mesela babamda hiç yan etki yapmadı ama annem çok halsiz düştü.
yav ben gittim kadın bana yaşın tutmuyor dedi. Yapmadı aşıyı. Ama haberlerde 15 yaş ve üzeri deniyordu. Onca yolu boşu boşuna gitmiş oldum

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ege Çelikçi
Alman Aşışı yaptırdı dedem 1 hafta sonra kalp krizi geçirdi öldü . Annemin arkadaşını sülalesinden alman aşışı olan biri varmış oda kalp krizi geçirdi çin aşışı daha iyi

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ben bugün vurundum vurunduktan bir kaç dakika sonra başım ağrımaya başladı hala daha ağrıyor ufak da olsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alman Aşışı yaptırdı dedem 1 hafta sonra kalp krizi geçirdi öldü . Annemin arkadaşını sülalesinden alman aşışı olan biri varmış oda kalp krizi geçirdi çin aşışı daha iyi
Ben de ölcem o zaman

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ege Çelikçi
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Başın sağolsun ama aşıyla alakalı olduğunu sanmıyorum ben, benim de sülalem aşı oldu kimse ölmedi.

PinsizAMD

80+ Bronze
Şimdi gidip aşı olacağım. Yan etkisi olur mu bu aşının?

Yaşım 15
1 2 GÜN KOLUM AĞRIDI İLK GÜN VURULDUKTAN SONRA AYAKLARIMI HİSSETMEDİM AĞRIDAN UYUDUM YAKLAŞIK 10 DA YATTIM GECE GÜNDÜZ 4 5 GİBİ KALKTIM AYIN 18 İNDE ÖZELDE VURULDUM AŞIYI ŞUAN KOLUMA DOKUNUNCA VE VURUNCA ACIYOR SADECE 14 GÜN SONRA AŞI ETKİ EDİYOR SONRA DURMAK YOK SAPLAMAYA DEVAM GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ .

1 2 GÜN KOLUM AĞRIDI İLK GÜN VURULDUKTAN SONRA AYAKLARIMI HİSSETMEDİM AĞRIDAN UYUDUM YAKLAŞIK 10 DA YATTIM GECE GÜNDÜZ 4 5 GİBİ KALKTIM AYIN 18 İNDE ÖZELDE VURULDUM AŞIYI ŞUAN KOLUMA DOKUNUNCA VE VURUNCA ACIYOR SADECE 14 GÜN SONRA AŞI ETKİ EDİYOR SONRA DURMAK YOK SAPLAMAYA DEVAM GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ .
Bu arada ailem hastanelik oldu ama ben domuz gibiyim kötüye gerçekten bir şey olmuyor :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,028
İsim
Mert Can Ergün
bende sadece Kol ağrısı yaptı sonra geçti

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1