Aşı olduğum da sorduğum ilk soruydu ve hiç bir şey olmaz dendi.arkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim
“Herhangi bir aşı sonrası duş alınmaz” diye bilimsel bir bilgi yok.arkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim?
Alakası yok bişey olmaz ameliyat olmadı sonuçtaarkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim?
Evet bende aldım sıkıntı olmadı sırf denemek icin 2 dozdan sonraAşımı olduktan 2 saat sonra duş aldım. Her gün duş alıyorum ve aşı olduktan 2 3 saat sonra da aldım sorun yok, kolum kopmadı.
Hiçbir şey olmuyor, aşı olup eve geldiği gibi duş alanlar vararkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim?
Ben birinci dozumu biontech yaptırdım oradaki kişiler bana 24 saat banyo yapma dediler ve annemde dedi (annem hemşire)arkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim?