Biontech sonrası duş aldım

BurakAkgn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
153
arkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim?

arkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim
Aşı olduğum da sorduğum ilk soruydu ve hiç bir şey olmaz dendi.
İçin rahat olsun ;)
Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün 2.doz aşımı oldum eve 6 7 saat sonra duş aldım bir sorun olurmu internette yazanlara göre 1 gün boyunca duş almamak gerekliymiş bir sorun olur mu ya da yarın doktora gitmelimiyim?
“Herhangi bir aşı sonrası duş alınmaz” diye bilimsel bir bilgi yok.

Önermiyorlar ama sıkıntı olmaz.

amcam biontech aşısı yaptırıp duş aldığında kolunun ağrıdığını söylüyordu tam bilemiyorum ama kolunda ağrı oluşabilir

duş alma demelerinin sebebi galiba aşı yerinin hala açık olması

Aşımı olduktan 2 saat sonra duş aldım. Her gün duş alıyorum ve aşı olduktan 2 3 saat sonra da aldım sorun yok, kolum kopmadı.
Evet bende aldım sıkıntı olmadı sırf denemek icin 2 dozdan sonra

Hiçbir şey olmuyor, aşı olup eve geldiği gibi duş alanlar var 😂

Bir söylentiye göre aşının etkisini azaltıyormuş ama buna da inanmıyorum şahsen

Bu komik efsaneyi ortaya atan arkadaşın kafası pırıl pırıl. Herhangi bir enjeksiyon sonrası duş almak hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Aksini iddia edenin kafasına elinize geçen ilk cismi fırlatın.

Öyle bir şey yoktur. Varsa da şu yüzden olabilir :
BionTech sonrası birden fenalaşan kişiler var. Banyo sırasında iken fenalaşma gelirse risk daha çok. Kafasını fayansa falan vurması beyin hasarı bonusunu getirir.

Ben birinci dozumu biontech yaptırdım oradaki kişiler bana 24 saat banyo yapma dediler ve annemde dedi (annem hemşire)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,464
Üyeler
189,272
Son üye
Bayra.m
Geri