Bir sıkıntı yok. Adamlar o şekilde yapmışlar BIOS'u.acer nitro 16 aldım bios arayüzü 2000 lerden kalma gibi niye böyle bilgisi olam varmı
evet galiba acer modellerinde böyleAlıntıyı görüntüle
Nasıl şu tarz bişey mi
WJDNWJDJW çok güldüm vallahi bende aynı tepkiyi vermiştimacer nitro 16 aldım bios arayüzü 2000 lerden kalma gibi niye böyle bilgisi olam varmı
bazı firmaların bios'u uefi olmayabiliyor maalesefbilgisayarda tuf anakart olunca bios güzel bi giriyim dedim arkadaştaki yıllanmış pc gibi
Acerlarda uefi olması lazım. Adamlar arayüz yapmaya üşenmişlerbazı firmaların bios'u uefi olmayabiliyor maalesef
bazı firmaların bios'u uefi olmayabiliyor maalesef
Uefi ile alakası yok ya direkt yazılım ile alakası var. 12. Senesine girecek ASUS laptopum aynı böyle BIOSa sahip ve UEFI var. Yine de güncel model bilgisayarda bu american megatrends ekranını görmek moral bozabilir.Acerlarda uefi olması lazım. Adamlar arayüz yapmaya üşenmişler
yeni görünümlü bioslara uefi bios deniyor diye biliyordum, yanlış biliyormuşum demek ki teşekkürlerUefi ile alakası yok ya direkt yazılım ile alakası var. 12. Senesine girecek ASUS laptopum aynı böyle BIOSa sahip ve UEFI var. Yine de güncel model bilgisayarda bu american megatrends ekranını görmek moral bozabilir.